Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Đuro skupa sa suprugom Tanjom obišao podzemne labirinte i visočke “piramide”: Frapirani smo

Preuzmite sliku

Branko Đurić Đuro boravio je u Visokom sa suprugom Tanjom Ribič, a nakon izvođenja Đurologije te nasutpa s Bombaj štampom u parku Ravne 2 obišao je podzemne labirinte i visočke “piramide”.

Đurin i Tanjin domaćin bio je osnivač Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” Semir Osmanagić. Nakon posjete muzeju fondacije i parku Đuro je u kratkom video osvrtu istakao da je frapiran svime što je vidio.

“Ako moram izabrati jednu riječ, onda moram reći da sam frapiran. Svakim novim korakom sa Semirom sam otkrivao nešto novo, otvarali su se novi prostori”, kazao je Đurić.

 

“Puno sam maštala, crtala u glavi, vrlo ambiciozno sam to nacrtala, ali kada sam došla ovdje, moja mašta je mala maca. To je ljubav, sreća, arhitektura iz svemira. Kući si, ali nikada nisi bio tu”, istakla je Ranja Ribič.

Osmanagić se zahvalio gostima na dolasku u Visoko, a na pitanje da li bi posjetiocima preporučili da ostanu kući ili da dođu u Visoko, Đurić je kazao: “Šta će kući, kada im je ovo kuća, a i ne znaju?”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje