Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Danas nagrađuju i u Tuzli: GOODFOOD.BA ponovo je uz ZMAJEVE!

Preuzmite sliku

Dok čekate večerašnji kvalifikacioni nogometni susret Bosne i Hercegovine i Wales-a zabavite se prognoziranjem konačnog rezultata utakmice na specijalnoj GoodFood.ba interaktivnoj stranici, te komentarima na njihovoj oficijelnoj facebook stranici.

Tuzlake sa tačnim prognozama GoodFood.ba nagrađuje sa online kuponima u vrijednosti od po 10,00 KM koje će odmah moći iskoristiti u svojoj besplatnoj online narudžbi u Pizzeriji PIZZA CUT, Gradskoj ćevabdžinici LIMENKA te Pizzeriji B'NOVE u Tuzli.

 • good-food-logotip2
 • Ovo je potvrda onomu što su najavljivali kada su stigli u Tuzlu, o čemu smo pisali prije 7 dana, a to jeste kontinuirana briga o korisnicama uz stalne promotivne aktivnosti, nagradne igre i sl.

  Uz online kupone, BONUS narudžbe te specijalne pogodnosti za grupne narudžbe, GoodFood.ba definitivno ima za ponuditi više!

  Optimiziran za sve vrste mobilnih uređaja, siguran i vrlo jednostavan za korištenje, GoodFood.ba je sa pravom postao najbrže rastući internet servis za naručivanje hrane!

  Provjerite i sami.

  Nagradnu igru su još podržali i: Pizza&Chicken BASSTA (Sarajevo), Fast Food DUNDEE (Sarajevo), Restoran TAPAS (Zenica), Fast Food KING (Zenica), Pizzeria BELLA ITALIA (Bihać), Restoran AMFORA (Bihać), Fast Food MC'MILANO (Visoko).

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje