Utorak, 17. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

BiH: Od četvrtka prve autobuske linije za Zagreb, Beograd i Novi Sad

Preuzmite sliku

Kompanija Globtour iz Međugorja od četvrtka, 4. juna, uspostavlja ponovne autobuske linije iz Bosne i Hercegovine prema Hrvatskoj te Srbiji nakon dva i po mjeseca, javlja Anadolu Agency (AA). 

Tako se od četvrtka uspostavljaju autobuske linije: Mostar – Vrgorac – Zagreb u 21:40, Međugorje – Zagreb u 20:00, Zagreb – Međugorje u 22:30, Čapljina – Zagreb u 06:00 (sva saobraćanja svaki dan), kao i Međugorje- Trebinje – Beograd – Novi Sad (svakim danom), ali i Sarajevo – Zagreb 09:30, te Zagreb – Sarajevo 16:45 svakim danom

Od petka, 5. juna ponovno se uspostavlja saobraćanje linija: Zagreb – Vrgograc – Mostar 16:00, Zagreb- Čapljina 13:55 (saobraćanje svakim danom), kao i Novi Sad – Beograd – Trebinje- Međugorje (svakim danom). Uspostavlja se istog dana i linija Dubrovnik – Međugorje – Vinkovci 17:15 tri puta sedmično, srijedom, petkom i nedjeljom iz pravca Dubrovnika. Prvi polazak u petak, 5. juna biti će iz Međugorja prema Vinkovcima, a nakon toga iz Dubrovnika.

Od subote 6. juna ponovo se uspostavlja saobraćanje linije: Vinkovci – Međugorje – Dubrovnik 19:30 tri puta sedmično, ponedjeljkom, četvrtkom i subotom. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje