Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zvanično počela prodaja stanova u novoizgrađenom objektu ‘Nova Pecara’ na Brčanskoj Malti

Preuzmite sliku

Stambeno-poslovni objekat na Pecari je nova investicija kompanije Bingo na području grada Tuzla, koja će doprinijeti novom izgledu ovog dijela grada.

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u užoj gradskoj jezgri Tuzle, Nova Pecara donosi savremeno iskustvo stanovanja i vrhunski kvalitet življenja.

Objekat čini 5 lamela različitih spratnosti, sa ukupno 176 stambenih jedinica – 20 garsonjera, 106 dvosobnih, 36 trosobnih, 14 petosobnih. U podrumu su obezbijeđene garaže i parking mjesta, dok dodatni komfor stanarima pruža hipermarket sa raznolikom i bogatom ponudom, smješten u prizemlju objekta.

Nova Pecara se nalazi u naselju Brčanska Malta, unutar prostorne cjeline Pecara 2. Svojom autentičnom formom unosi nove i inspirativne elemente savremene arhitekture u postojeće okruženje. Koncipirana je tako da zadovolji sve praktične potrebe svojih stanara i osigura najviši standard življenja.

“Izrazito prozračni i osvijetljeni stanovi brižno su osmišljeni kako bi se osigurala visoka funkcionalnost prostora i maksimalan komfor. U skladu sa savremenim zahtjevima življenja, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija objedinjeni su u jedinstven prostor bez zatvorenih pregrada i vrata, dok su sva kupatila komotna i moderno opremljena. Posvećena je najveća pažnja izboru materijala – kako njihovoj dugotrajnosti i funkcionalnosti, tako i cjelokupnom vizualnom doživljaju.” navodi se na web stranici investitora.

Nova Pecara pruža savršene uslove za različite životne stilove, a njena je ponuda jednako prilagođena individualnom stanovanju ili većim domaćinstvima.

Prema saznanjima portala Tuzlanski.ba Lamela 5 će biti poslovna, a u sklopu nje će se nalaziti i hipermarket Bingo.

Više informacija o raspoloživim stambenim jedinicama možete saznati na zvaničnoj WEB STRANICI.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,