Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zima ide, ide zima, neka svako jaknu ima

Preuzmite sliku

U hladnim zimskim danima, kada se ledi svaki dah, postoji nešto posebno u pružanju topline i podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Upravo iz tog razloga, Tylol Hot pokreće kampanju  “Zima ide, ide zima, neka svako jaknu ima” koja će donijeti nove i tople zimske jakne onima koji se nose s najtežim životnim uslovima – najugroženijim korisnicima usluga udruženja Pomozi.ba, Mozaik Prijateljstva te Venus Amica.

Brend Tylol Hot će uz pomoć navedenih udruženja i podataka kojima raspolažu, kupiti i isporučiti jakne prilagođene potrebama korisnika, pružajući im osjećaj topline i zaštite tokom hladnih mjeseci. Tylol Hot vas poziva da im se pridružite i podijelite toplinu ove zime tako što ćete donirati nove ili očuvane zimske jakne, jer je vaša podrška ono što ovaj projekat može učiniti većim i posebnijim.

Upravo zahvaljujući vašem odazivu i pridruživanju aktivaciji “Zima ide ide zima, neka svako čizme ima” koju je započeo brend Tylol Hot, prošle godine je na stotine naših sugrađana u potrebi ugrijalo noge toplim i novim zimskim čizmama. Hvala vam na tome.

Ova aktivacija je više od jednostavnog dijeljenja odjeće, ima za cilj da pruži osjećaj sigurnosti i pruži ruku onima koji prolaze kroz teške trenutke. Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj misiji, jer zajedno možemo stvoriti topliji svijet za sve nas. Samo zajedno možemo izgraditi zajednicu u kojoj briga jednih o drugima čini razliku.

Kako možete pomoći i ove godine?

Zimske jakne možete donirati na sljedeće adrese:

Pomozi.ba

Bihać: Đačka b.b, 8-16h radnim danima

Travnik: Školska b.b, 8-16h radnim danima; subotom 8-13h

Sarajevo: dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 8-17h radnim danima, subotom 10-17h

Mozaik Prijateljstva

Banja Luka: Cara Lazara br. 20, 7-17h radnim danima

Venus Amica

Tuzla: kontakt telefon 062/129-119, g. Oliver Jurišić.

Za više informacija o kampanji posjetite tylolhot.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,