Nedjelja, 9. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zanzibar te zove: Ovo ljeto provedite daleko od svih

Preuzmite sliku

Zanzibar: Egzotično voće, bijeli pijesak, tirkizno more i različiti začini

Otok Zanzibar, poluautonomni dio Ujedinjene Republike Tanzanije u Africi, spoj je afričke, arapske indijske ali i evropske civilizacije.

Ovog ljeta Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines vas vode na ovaj atraktivni otok poznat po egzotičnom voću, bijelom pijesku, tirkiznom moru, ali i različitim začinima. Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u zemlji i inostranstvu, u periodu od 22.06. do 01.08. 2018. godine možete učestvovati u nagradnoj igri „Zanzibar te zove“.

„Bliži se sezona godišnjih odmora. S tim u vezi klijentima želimo ponuditi jedinstveno i nezaboravno iskustvo, daleko od svih, na rajskom otoku Zanzibar“, izjavio je Alen Ražanica, direktor Sektora za partnerstva i kanale prodaje Sberbank BH, koji se ujedno i zahvalio partnerima.

“Odmor iz snova podrazumijeva potpun mir i odsustvo trke i žurbe, a to je upravo ono što vam donosi korištenje platnih kartica u inostranstvu. Kada koristite kartice, vi zapravo imate bilo koju valutu svijeta u komadu plastike u svojoj ruci, te su vam one na raspolaganju u bilo koje vrijeme, na više od 50 miliona prodajnih mjesta širom svijeta, što znači da možete biti sigurni da nećete provesti svoj odmor u potrazi za bankomatima i mjenjačnicama, već u stvaranju neprocjenjivih uspomena, kako bi i trebalo”, rekao ja Amir Trokić, Account Manager za tržište BiH, Mastercard.

Pored glavne nagrade, dvije avionske karte biznis klasom za relaciju Sarajevo – Istanbul – Zanzibar – Istanbul – Sarajevo i 5 noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica u Zanzibaru Sberbank BH će nagraditi još deset sretnih dobitnika sa deset kompaktnih ruksaka, koje mogu koristiti na putovanjima.

Turkish Airlines je krajem prošle godine uveo direktan let od Istanbula do Zanzibara. Na ovaj fantastični otok stići ćete bezbijedno, u udobnom avionu i uz ljubazno osoblje.

„Veoma nam je drago što već drugi put u nizu ulazimo u partnerstvo sa Sberbankom. Ideju i koncept nagradne igre smo podržali od samog početka i vjerujemo da će ovo biti odmor iz snova za sretne dobitnike. S obzirom na dužinu trajanja leta iz Istanbula za Zanzibar, ovo će biti jedinstvena prilika sretnim dobitnicima da putuju našom renomiranom „Biznis klasom“ i uživaju u svim njenim čarima“, izjavio je Ahmet Salih Kansu, direktor Turlish Airlines za BiH.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Sberbank BH Debit Mastercard kartice, kao i Debit Mastercard Gold, Mastercard Standard, Mastercard Gold kreditne kartice, te Sberbank platne Pika Kartice sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu sa nekom od pobrojanih kartica na bilo kojem prodajnom mjestu u svijetu, koje prihvata Mastercard karticu u iznosu većem ili jednakom od 50,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard kartica ostvaruje pravo na ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Više informacija o nagradnoj igri „Zanzibar te zove“ možete saznati u poslovnicama Sberbank BH kao i na web stranici: www.sberbank.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje