Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tražite li idealni ljetni posao na moru u Istri? Ovo je odlična prilika sa super uslovima i zaradom!

Preuzmite sliku

Zapadna Istra, posao na moru, sjajni materijalni uslovi, renomiran poslodavac! Zainteresirani? Sve to nudi porečka kompanija “Plava Laguna”!

Ova turistička kompanija s gotovo 70 godina postojanja i u 2024-oj nudi posao stotinama sobarica, servira, konobara, kuhara, vrtlara. Tražite li idealan ljetni posao, “Plava laguna” je vaš izbor.

Interne radionice i kursevi, Kuharska i konobarska akademija, kursevi stranih jezika, kvalitetni mentori, sve to čeka zaposlenike “Plave Lagune” koji prvi puta dolaze u objekte u Poreču i Umagu.

Uz to idu i sjajni materijalni uslovi. Tokom 2024-e  u “Plavoj Laguni” očekuju povećanje plata, uz mjesečni prihod od više od hiljade eura. No, najkvalificiraniji radnici s većim stažem, zarađivat će i više od toga.

“Plava Laguna” za sezonske radnike osigurava i smještaj u jednom od personalnih domova, prijevoz do posla, te plaćenu prehranu – sve o trošku poslodavca. I to nije sve – “Plava Laguna” nudi i  nagradu za radne rezultate, uz regres za godišnji odmor, prigodne nagrade kao što su božićnica i uskrsnica, kao i niz drugih stimulacija i nagrada.

Osim toga, kolege iz Sektora za ljudske resurse “Plave Lagune” pobrinut će se za radnike koji nisu hrvatski državljani. To uključuje brigu o svim administrativnim papirima potrebnim za dobivanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, liječnički pregled i sanitarnu knjižicu.

“Plava Laguna” je doista poslodavac koji brine o svojim radnicima, ne samo o stalnima, već upravo i o sezoncima. Na primjer, od marta do oktobra 2023-e radnicima je isplaćeno 1.200 eura (oko 2.300 KM) dodatnih sezonskih stimulacija, dakle, prosječna 13. plata.

I ne manje važno, u “Plavoj Laguni” nećete samo raditi! Naime, zaposlenicima se nudi niz benefita, kao što su posjete zabavnim koncertima i sportskim događanjima. I kao zanimljivost za kraj – nakon svake sezone biraju se i  nagrađuju najbolji radnici. Ko zna, možda se upravo među vama nađe budući “Naj radnik sezone 2024”!

– Više detalja možete saznati lično i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u  Doboj i Banja Luku 17.01.2024.

– Više detalja možete saznati lično i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Zenicu i Tuzlu 18.01.2024.

– Više detalja možete saznati lično i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Niš i Kragujevac 25.01.2024.

Dođite, “Plava Laguna” vas željno očekuje!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,