Subota, 29. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tehnograd Company: Kupcima predati ključevi stanova u objektu „O9“, useljenje prije predviđenog roka

Preuzmite sliku

Kompanija TEHNOGRAD-company d.o.o Tuzla, svečanim presijecanjem vrpce od strane generalnog direktora Hukić Ekrema i tehničkog direktora Avdić Edisa, danas je otvorila vrata novih početaka i svojim kupcima predala ključeve stanova u novoizgrađenom stambenom objektu „O9“ preko puta Bingo City Centra u Tuzli.

Sve stambene jedinice u ovom objektu su prodate u početku izgradnje, a ova kompanija je s ponosom ispunila svoje obećanje da će pružiti kvalitetan stan u predviđenom roku, ističući se još jednom kao provjeren i siguran proizvođač na tržištu. Kroz pažljiv odabir materijala i predan rad, maksimalno su se trudili da osiguraju da svaki novi dom bude udoban, siguran i funkcionalan za kupce.

  • „Sa preko 75 godina iskustva u gradnji i prodaji stanova mi smo više od običnog prodavca. Naša stručnost nam omogućava da pružimo savjete koji su prilagođeni potrebama i željama svakog kupca, kako bi se osiguralo da odaberu stan koji najbolje odgovara njihovom načinu života. Cilj nije samo kupiti stan, nego kupiti kvalitetan stan, a naši kupci su dokazali da znaju igrati na sigurno i odabrati kvalitet. Sretni smo što danas zajedno proslavljamo novi korak u životima naših kupaca i zahvalni na ukazanom povjerenju.

    Posebno želimo istaći da smo, u okviru društveno odgovornog poslovanja i ekološke osviještenosti, veliku pažnju posvetili vanjskom uređenju stambenog objekta i nastojali dati svoj doprinos ekološkom unaprjeđenju okoline. Obezbijedili smo i posadili preko stotinu sadnica u sklopu vanjskog uređenja. U godinama koje slijede, zajedno sa našim kupcima ćemo uživati prednosti rasta ovih sadnica. Čestitamo svim kupcima na useljenju u novi dom, a naše buduće kupce pozivamo da isprate našu novu ponudu stanova i informišu se o pogodnostima koje nudimo u okviru nove ljetne ponude“, istaknula je Zukić Nermina ispred marketing službe Tehograd company d.o.o.

  • „Kada sam donio odluku za kupovinu stana, znao sam da će moj izbor biti TEHNOGRAD-company. Kroz dugogodišnje praćenje rada ove kompanije osjećao sam se sigurno da svoju životnu investiciju povjerim upravo njima. Danas kada svjedočim preuzimanju ključeva i prvom ulasku u svoj stan ponosan sam i sretan jer sam odabrao ispravno. Kroz cijeli proces kupovine su me vodili izuzetno efikasno i profesionalno. Predaja stana je izvršena prije dogovorenog roka. Osjećam se sigurno i zadovoljno kao novi vlasnik stana te se entuzijastično radujem budućim koracima u njegovom uređenju i prolagodbi mojim potrebama“, kazao je kupac Ademir Vrabac.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje