Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sve na jednom mjestu! TC Belamionix u Tuzli obavezna stanica za najbolji shoping

Preuzmite sliku

Popularno

Krajem prošle godine u Tuzli je otvoren, najveći tržni centar kompanije Belamionix. Novi tržni centar se nalazi na adresi Husinskih rudara u naselju Miladije.

Izgradnjom ovog modernog objekta, zapadni ulaz u Tuzlu, dobio je novu vizuru, a građani mjesto za ugodno druženje i kupovinu.

Za kratko vrijeme tržni centar Belamionix je postao obavezna stanica za sve one koji imaju potrebu na jednom mjestu obaviti višenamjensku kupovinu a uz to i ugodno ručati ili sa dragim osobama provesti vrijeme u caffe dijelu centra.

 • Otvaranjem ovog prelijepog objekta, ističu iz ove kompanije, želja im je bila prije svega da svim kupcima sa ovog područja a i šire ponude jedan vrlo reprezentativan i sadržajan centar, za koji su sigurni da će biti neizostavno mjesto porodičnog druženja, dobre zabave, kao i mjesto ugodne i povoljne kupovine.

  Belamionix doo Brčko, kao domaći brend, kompanija koja je u 100% domaćem vlasništvu, spada u red vodećih trgovinskih lanaca koji posluju na domaćem tržištu.

  Novootvoreni Belamionix centar predstavlja moderni i cjeloviti centar koji se prostire na oko 2000 m² u kojem se, uz postojeći hipermarket Belamionix, spajaju kvalitetni brendove i vrhunsku ponudu sadržaja za svakoga.

 • Centar sadrži veliku podzemnu garažu u kojoj je smještena i moderna samouslužna auto praonica, a pored toga nalaze se:

  Velika dječija igraonica, hipermarket, DM drogerie market, Pepco, Sinsay, Zlatara Dar, Sport vision, Penti, Metro obuća, Domod, Juventa, Planika obuća, A.N modni studio, mesnica Semić, apoteke Rose pharm i Gral, Pet shop Orlando, frizerski salon Elma, cvjećarna Evely, mobitel studio, Iskra mobitel, mjenjačnica, modni butici,  Lutria BiH, Duhanpromet, Ilk doo, Olymp sport, Kani silver, PS Gaming, café bar Vellas, restoran Pikaso kao i drugi sadržaji.

  Podsjećamo, vrijednost ove investicije od oko 30 miliona KM zasigurno je obogatio ponudu Tuzle, a i generalno ovog dijela, a ono što je još važnije za istaći jeste da je otvaranjem ovog tržnog centra svoj posao dobilo oko 400 novih uposlenika. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,