Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Stambeni objekat Vila Mak na Ilidži: Posebne pogodnosti uz kupovinu stana

Preuzmite sliku

Popularno

Ukoliko ste u potrazi za kupovinom stana na Ilidži, zasigurno Vas ponuda stanova u stambenom naselju Vrtovi Riverine neće ostaviti ravnodušnim.

Novi moderno dizajnirani objekat u ponudi ima stanove sa maksimalno iskorištenim prostorom, tako da u stanu sa dvije spavaće sobe od 57m2 budući stanari mogu da uživaju u dvije spavaće sobe, vešeraju, kupatilu, dodatnom wc-u, dnevnom boravku s kuhinjom i balkonu.

Kupovinom stana stičete pravo na korištenje krovne terase sa roštiljem, gdje možete da provodite svoje slobodno vrijeme sami, sa svojim prijateljima ili porodicom.

Na sedmom spratu se nalazi fitness prostorija, koja je na raspolaganju svim stanarima.

Ispred zgrade ima dovoljan broj parking mjesta za buduće stanare i njihove goste, a na prodaju su i garažna mjesta u suterenu.

Mjesto je idealno za odmor, zabavu i rekreaciju. Vodilo se računa o tome da ima dovoljno slobodnog prostora između objekata. Također, ispred zgrade se nalazi dječiji park.

Poreza ste oslobođeni jer je u pitanju novoizgrađeni objekat. Skrivenih troškova nema, a u cijenu ulazi PDV, kao i svi priključci.

  • Zgrada sadrži lift, sigurnosne kamere, invalidsku platformu, kao i siguran ulaz praćen sistemom kartice koja otvara ulazna vrata, vrata fitness prostorije i krovne terase.

  • Stanovi su useljivi i uknjiženi. Garancija na stanove je dvije godine, a na statiku zgrade deset godina. Svaki stan posjeduje svoje vlastito brojilo za vodu, struju i gas.

    Za više informacija o dostupnosti stanova i njihovoj kvadraturi, pozovite odjel marketinga i prodaje na broj telefona 00387 61 064 533 (viber, whatsapp).

    (Tuzlanski.ba | Marketing)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje