Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

SENEXaqua: Formula uspjeha domaćeg brenda na europskom tržištu (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

SENEX doo je moderna i inovativna kompanija koja već 30 godina uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine.

Tokom poslednjih nekoliko godina, uvidjevši da je domaća proizvodnja jedini ispravan put daljnjeg razvoja, mladi lideri ove kompanije strateški su investirali u edukaciju, radnu snagu i proizvodnu tehnologiju. Kao rezultat, danas imamo SENEXaqua, brend kupatilskog namještaja, koji je na nivou zapadno europskih, a rezultat je isključivo umijeća domaćih snaga: obrazovanih inžinjera, dizajnera i stručnih radnika.

U septembru 2017. godine, kompanija je SENEXaqua brend uspješno predstavila zapadno europskom tržištu tokom prestižnog sajma CERSAIE u Bolonji, Italija.

– Na našem štandu u Bolonji svjedočili smo velikom interesovanju posjetilaca; imali smo goste sa svih strana svijeta i nosimo veoma pozitivna iskustva. Određeni broj ostvarenih poslovnih kontaktata smo već i realizirali. Rezultat: Potpuno se okrećemo izvozu!“ – rijeći su predstavnika firme SENEX.

Spoj inovativnog dizajna i vrhunskog kvaliteta

Bez obzira da li uređenje kupatila zahtjeva moderni ili klasični stil, SENEXaqua može ponuditi kvalitetan proizvod dizajniran u skladu sa svakim interijerom.

– Možemo sa ponosom istaći da tehnologija koju koristimo u proizvodnji odgovara kriterijima postavljenim od strane industrije namještaja, te da su naši proizvodi napravljeni od najfinijih sirovih materijala vodećih domaćih i europskih kompanija, navode iz Senexa.

Zadovoljni i stručni uposlenici preduslov za uspjeh

Ovaj uspješan tim sastoji se od preko 50 uposlenika, čije redove kontinuirano popunjava dodatno osoblje različitih profila. Iz firme SENEX napominju da su socijalno i društveno odgovorna organizacija, te zbog toga polako ostvaruju plan zapošljavanja jednakog broja osoba oba spola, a čest slučaj je i da više članova jedne obitelji zajedno rade u SENEX-u.

– Kontinuirana ulaganja u aktivnosti razvoja tehnologija, edukacija postojećih, te politika upošljavanja stručnog osoblja, kao i posebna pažnja prema kvaliteti proizvodnje omogućava nam da budemo inovativni u dizajnu, fleksibilni prema tržištu i samim time sposobni da ponudimo najpovoljniji odnos kvalitete i cijene za našeg krajnjeg kupca, zaključuju predstavnici Senexa.

U Tuzli, SENEX proizvode možete pogledati na adresi: ZAVNOBIH-a 5, preko puta Hotela Mellain.

Više informacija putem kontakt telefona: +387 35 255 500, ili E-maila: senex.tuzla@senex.ba.

Posjetite i zvaničnu web stranicu kompanije www.senex.ba

Facebook: https://www.facebook.com/senexaqua

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje