Srijeda, 26. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Planirano širenje u Tuzli: Oglas za nova radna mjesta u Wizz Airu

Preuzmite sliku

Wizz Air, najveća low cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, zbog planiranog širenja posla u Bosni i Hercegovini, objavila je konkurs za prijem kabinskog osoblja.

Osnovni uslovi koji kandidati (m/ž) moraju ispunjavati su da imaju više od 18 godina, završenu srednju školu, odlično poznavanje engleskog jezika, važeći pasoš, potrebno je još da kandidati mogu u roku od jednog sata doći do aerodroma ali i da znaju plivati, te da posjeduju komunikacijske i prodajne vještine i sposobnosti, da mogu odgovoriti zahtjevima posla kao i dobro snalaženje u timskom radu. Konkurs u cijelosti možete pogledati OVDJE.

  • wizzair
  • Kabinsko osoblje u avionu brine se za siguran, udoban i ugodan let svakog putnika. Poslovi koje obavljaju raznovrsni su i odvijaju se prije polijetanja, tokom i nakon slijetanja. Kabinsko osoblje u avionu brine se za siguran, udoban i ugodan let svakog putnika. Poslovi koje obavljaju raznovrsni su i odvijaju se prije polijetanja, tokom i nakon slijetanja.

    Također dočekuje putnike pri dolasku, pozdravlja ih i pomaže im pronaći sjedala i smjestiti ručni prtljag. Prije polijetanja daju putnicima osnovne sigurnosne informacije i informacije o letu, te upute kao pripremu za polijetanje. Tokom leta poslužuju putnike hranom, pićem, novinama i, po potrebi, na usluzi su im za druge potrebe i različite informacije o letu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,