Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren MEGA Diskont u Vogošći, četvrti u Kantonu Sarajevo

Preuzmite sliku

Popularno

U MEGA Diskontu Vogošća zaposleno je novih 25 osoba, pretežito lokalnog stanovništva, čime se broj zaposlenih u kompaniji Yimor povećao na više od 800 osoba.

Četvrti MEGA Diskont u Kantonu Sarajevo, koji je danas svečano otvoren u centru Vogošće i u kojem je posao osiguralo 25 osoba, pretežito lokalnog stanovništva, 49 je maloprodajna poslovnica kompanije Yimor na području Bosne i Hercegovine.

Nakon nedavnog otvaranja MEGA Diskonta u Sarajevu, otvaranje objekta u Vogošći je rezultat istraživanja tržišta i posljedica brojnih upita zainteresiranih građana.

MEGA Diskont će, kao i u svim svojim maloprodajnim objektima, ponuditi širok asortiman proizvoda po iznimno niskim cijenama, od robe široke potrošnje, prehrambenih proizvoda, tekstila, igračaka, posuđa i drugog, s posebnim naglaskom na podršku i promociju domaće proizvodnje u Bosni i Hercegovini. U ponudi se nalazi gotovo 6.000 artikala i više od 600 brendova, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz inostranstva.

MEGA Diskont slijedi svoju filozofiju stavljanja potrošača na prvo mjesto, pružajući trajno niske cijene i mogućnosti za uštedu. Zbog toga je i opredjeljenje da niske cijene nisu posljedica akcija, nego su to redovne, svakodnevne cijene u svim poslovnicama.

Posebno mjesto u ponudi pripada proizvodima pod krovnim imenom Classy, brendu koji sve više postaje prepoznatljiv na tržištu i zbog činjenice da je riječ o visokokvalitetnim proizvodima po pristupačnim cijenama.

Novost su Classy supe i Classy dodatak za paprikaš i gulaš, dodatak za punjenu papriku i sarmu, čime je dodatno obogaćena ponuda, a važno je napomenuti da su Classy supe i dodaci jelima 100% domaći proizvodi, proizvedeni u Bosni i Hercegovini.

Kao i u svim maloprodajnim objektima, i u MEGA Diskontu u Vogošći se uvodi MEGA Petak, dan kad kupci ostvaruju popust od 10 posto na cjelokupnu kupovinu, a to je odmah drugi dan nakon otvorenja objekta.

Zlatko Oršolić, direktor kompanije Yimor, koja posluje od 1989., ističe kako će širenje i otvaranje novih maloprodajnih objekata biti nastavljeno, kako u Kantonu Sarajevu tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Otkriva kako je naglasak i na jačanju proizvodnje u BiH.

S MEGA Diskontom koji je otvorio svoja vrata, građani Vogošće i okolice dobit će priliku uživati u kvalitetnim proizvodima po iznimno niskim cijenama, podržavajući istovremeno domaću proizvodnju Bosne i Hercegovine. Otvaranje MEGA Diskonta donosi i veliku prednost za lokalnu zajednicu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje