Utorak, 18. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Osjetite moć GIGA mreže u Tuzli: EON paketi prvih 8 mjeseci po 1 KM za nove korisnike Telemacha

Preuzmite sliku

Zahvaljujući naprednim tehnološkim rješenjima Telemacha BH, Tuzla se pozicionirala na prestižnoj listi GIGA gradova, a njeni građani i poslovni subjekti, korisnici usluga ove kompanije, imaju mogućnost uživati u najvećim brzinama interneta koje idu čak do 1 Gbps.

Surfajte i vi najbržim internetom u našoj zemlji, napravite najbolji izbor i pređite na Telemach!

Super ponuda EON paketa, prvih 8 mjeseci po 1 KM  mjesečno, uz najbrži internet u Bosni i Hercegovini, EON na svim uređajima i fiksnu telefoniju! Posjetite nas u našem prodajnom mjestu u Tuzli na adresi Stupine, Lamela C1 i iskoristite ovu fenomenalnu ponudu do 30.6, ili nam se pridružite na promociji 14.6 ispred TC Omega od 16:00 do 20:00 sati i izaberite svoj EON paket.

Dakle, u petak, ispred TC Omega u Tuzli, testirajte vlastite brzine i vještine u memory igrama te osvojite poklone. Od ljubaznog osoblja na licu mjesta saznajte sve što vas zanima o uslugama Telemacha i kako da se pridružite našoj velikoj zajednici zadovoljnih korisnika.

Kvalitet interneta kojeg pruža Telemach BH nedavno je potvrđen i prestižnim priznanjem “Best Buy”. Istraživanje ICERTIAS-a sprovedeno na bosanskohercegovačkom tržištu u aprilu tekuće godine, pokazalo je da građani BiH najčešće prepoznaju Telemach kao internet provajdera sa najboljim omjerom cijene i kvaliteta za brzi fiksni internet.

  • “Best Buy” sa međunarodnim pečatom ICERTIAS-a sa sjedištem u Švicarskoj, najnovije je priznanje koje potvrđuje izvanrednost Telemachovog rada u posljednjih 14 godina – neprekidnu predanost da građanima naše zemlje pruži najbrži internet u Bosni i Hercegovini, čak do pet puta brži od ponuđenih brzina na tržištu, što ovu kompaniju ističe ne samo kao lidera u industriji, već kao neprikosnovenog pružatelja telekomunikacijskih usluga.

    Kompanija Telemach BH je uložila više od 472 miliona KM u infrastrukturu i digitalizaciju Bosne i Hercegovine, a u narednih 5 godina planira uložiti dodatnih 146 miliona KM u razvoj mreže i servisa. Uz prestižni internacionalni certifikat i zlatnu medalju “Customers’ Friend – Jer mi cijenimo svoje klijente” i status “Vrhunska izvrsnost” od ICERTIAS-a, Telemach BH se ponosi i priznanjem za jednog od najznačajnijih investitora u BiH za 2023. godinu od Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini (FIPA), priznanjem za najpoželjnijeg poslodavca u telekomunikacijskoj industriji već 10 godina zaredom, te posljednim priznanjem Best Buy čime je zaokružen niz zvaničnih potvrda Telemachove izvrsnosti u najznačajnijim aspektima poslovanja: najboljih telekomunikacijskih usluga, odnosu sa korisnicima te zaposlenicima i zajednicom u kojoj posluje.

    O United Grupi:

    United Grupa sa sjedištem u Holandiji, vodeći je telekomunikacijski i medijski operater u jugoistočnoj Evropi. Kompanija posluje u osam zemalja, ima preko 15 miliona korisnika, približno 15.000 zaposlenih, kao i godišnje prihode od oko 2,7 milijardi eura. United Grupa ima najširu pokrivenost mrežom u regionu i nudi korisnicima najatraktivniji izbor TV sadržaja iz cijelog svijeta. Značajna ulaganja u digitalnu infrastrukturu, medijski sadržaj i tehnologiju, osiguravaju izvrsnost proizvoda i usluga koje pruža korisnicima. United Grupa je od marta 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih investicionih kompanija u svijetu. U okviru United Grupe u Bosni i Hercegovini posluje kompanija Telemach BH i njeni servisi EON i Total TV, televizija i portal N1 kao i Nova BH. Za više informacija posjetite WEB STRANICU.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: