Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novo iz tuzlanske pivare: Premium Radler s okusom maline uskoro na policama

Preuzmite sliku

Popularno

Uskoro na policama mnogobrojnih marketa širom BiH naći će se u prodaji novi proizvod Pivare d.d. Tuzla, Premium Radler s okusom maline jarko ružičaste boje, napravljen u stilu proslavljenog Premium Radler Limuna.

Radler s okusom maline predstavlja kombinaciju kvalitetnog pilsner piva i osvježavajućeg voćnog soka maline koji će izvrsno utažiti i najveću žeđ.

Podsjetimo, Premium Radler u pogonu tuzlanske pivare se počeo proizvoditi prema posebnim zahtjevima tržišta, uz veliku i dobru saradnju sa eminentnim distributerima iz Njemačke koji drže 70 % radlera i koji su pored izvrsne Stuparske vode i našeg vrhunskog piva, zaslužni za kvalitet.

  • ‘Sigurni smo da će od svih ponuđenih radlera na tržištu potrošači prepoznati novi proizvod Premium Radler s okusom maline koji će se u narednim danima naći na policama brojnih prodajnih objekata širom BiH. Ovo je definitivno ukus koji ćete voljeti kao svaki slobodni ljetni dan. Preporučuje se konzumiranje uz lagana jela i opuštajuće ljetne trenutke’ – saopćili su iz Pivare d.d. Tuzla.

    Cjelokupna proizvodnja se redovno kontroliše u savremeno opremljenim laboratorijama Pivare Tuzla, a sve ove karakteristike su prepoznali i sami potrošači.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje