Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novi projekti INPROZ Group: Gradnja novih objekata u Tuzli i apartmana u Hrvatskoj

Preuzmite sliku

Nakon nekoliko uspješnih projekata, INPROZ Group d.o.o. Tuzla najavljuje završetak započetih i početak novi projekata, gradnju novog stambeno-poslovnog objekta u Tuzli, te apartmana u Hrvatskoj.

Objekat SPO Musique gradit će se u naselju Džindić mahala u neposrednoj blizini Panonskih jezera (iznad Muzičke škole), u pitanju je moderna stambeno poslovna zgrada. Poslovni prostori će se nalaziti na nivou suterena dok će stambene jedinice biti smještene u prizemlju i na višim etažama.

Objekat čija gradnja uskoro počinje će se sastoji od podzemne garaže, suterena, prizemlja i četiri sprata.

U objektu je projektovano zajedničko stepenište i požarno stepenište sa glavnim ulazom u suterenu.

Glavni ulaz je sa prednje strane objekta i orijentisan je prema ulici, a poslovni prostori posjeduju zasebne ulaze.

  • Projektovano je ukupno 34 stambenih jedinica.

    Stanovi na ovim etažama su četverosobni, trosobni, dvosobni, i garsonjere.

  • Apartmani u Sreseru 

    Stambena zgrada u Sreseru je prvi poduhvat INPROZ grupacije izvan granica Bosne i Hercegovine, a sadržavat će osam apartmanskih jedinica, od 35 do 65 kvadrata a nalaze se svega 100 metara od mora.

    Nosivu konstrukciju građevine čine temeljna ploča, zidani zidovi te armiranobetonske ploče i grede..

  • Vanjski zidovi i stropne konstrukcije udovoljavaju zahtjevima zaštite od buke. Vanjski otvori su ostakljeni termoizolirajućim staklom, što zadovoljava zvučnu zaštitu.

    Pored navedenih projekata čija gradnja bi trebala početi uskoro, u toku je gradnja poslovnog objekta “SALT” u centru Tuzle:

    – Ovim putem želimo informisati vjerne kupce, klijente, poslovne partnere i sugrađane da INPROZ Group d.o.o. Tuzla nastavlja sa trendom gradnje i realizacije novih projekata. Zvanično možemo najaviti i početak radova na novim stambeno poslovnim objektima kako u Tuzli tako i van granica BiH, tačnije u Hrvatskoj u mjestu Sreser. Pored navedenog, projekti čija gradnja je u toku odvijaju se po predviđenom planu i dinamici, za Tuzlanski.ba istakao je Nino Džambić, direktor kompanije INPROZ group iz Tuzle.

  • Podsjećamo, do sada su uspješno realizirani projekti izgradnje savremenih objekata SPO „Square“ na Trgu Slobode, SPO “Atik mahala”, poslovni objekat na mjestu nekadašnjeg Kina Mladost te posljdenji SO Slatinska.

    Kontakt podaci:

    Telefon: (+387) 61 729-325

    E-mail: info@inprozgroup.ba

    Web portal: inprozgroup.ba

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje