Srijeda, 26. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nova investicija za tuzlansku firmu: Babilon kupio objekte firme Osvit Mostar

Preuzmite sliku

Firma Babilon doo Tuzla kupila objekat firme OSVIT Mostar i tako nastavila svoju ekspanziju širenja na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Potrebe drvne industrije i tržišta na kojem poslujemo su u stalnom rastu, te shodno tome prepoznali smo priliku za kupovinu ovog objekta i korištenje njegove odlične lokacije za širenje na teritoriju Hercegovine.

Objekat će biti preuređen za potrebe otvaranja drvnog centra i maloprodaje repromaterijala.

  • “Uvidjeli smo da je potreba za kvalitetnim drvni centrom zaista velika te smo se odlučili na ovaj korak i kupili objekte firme Osvit u Mostaru koji će biti preuređeni za naše potrebe odnosno za potrebe drvnog centra sa vrhunskom kvalitetom materijala i usluga te mnogobrojnim dekorima. Pored mnogobrojnih dekora koji će biti dostupni od usluga nudimo rezanje pločastog materijala, kantovanje, CNC obradu pločastog materijala te krivolinijsko kantovanje”, naveli su iz Babilona.

    Zapošljava više od 200 radnika u objektima u Tuzli, Srebreniku, Gračanici, Bijeljini, Bihaću i Banjaluci.

    Konstantnim razvojem, danas zauzimaju jaku tržišnu poziciju i ostvaruju veliko tržišno učešće u distribuciji repromaterijala za drvnu industriju, posebno na teritoriji sjeveroistočne BiH.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,