Nedjelja, 30. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka Sarajevo i Mostar Summer Fest: Unesi ritam u svoje ljeto!

Preuzmite sliku

Mostar Summer Fest donosi pravo osvježenje u toplom hercegovačkom ljetu u srcu Mostara i NLB Banka Sarajevo će biti tamo da prisustvuje pozitivnoj festivalskoj atmosferi kao cashless partner festivala.

Ovaj događaj u gradu na Neretvi dovodi poznate izvođače i muzičke zvijezde i posjetioci će se moći zabaviti u tri dana bogatog programa, od 27. do 29. juna. Za ova tri fantastična dana, NLB Banka Sarajevo pripremila je pregršt sadržaja.

Posjetioci će moći uživati u NLB Chill zoni, opustiti se uz sadržaje koje smo spremili poput photobooth-a, body painting-a uz profesionalne šminkere, te osvojiti super poklone. Pored toga, na cashless pultu posjetioci će moći nabaviti cashless kartice za potrošnju na festivalu, a uz dopune u minimalnom iznosu od 20 KM sa bilo kojom NLB Mastercard karticom kroz NLB Smart POS rješenje, posjetioci dobijaju 10 KM gratis za potrošnju.

  • NLB Banka Sarajevo je prepoznala važnost kulturnih događaja i posvećena je inicijativama koje doprinose kulturnoj živosti Bosne i Hercegovine, te je podržala Mostar Summer Fest kao muzički festival koji okuplja respektabilna imena regionalne muzičke scene raznih urbanih žanrova.

    Pozivamo te da dođeš i uneseš ritam u svoje ljeto!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,