Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Neograničen Facebook za sve frendove putem besplatnog pozivanja koda *141#

Preuzmite sliku

Posjeti besplatno svoju omiljenu društvenu mrežu kad god poželiš.

Da li je i tebi Facebook postao prva adresa na koju odlaziš svakog jutra kada otvoriš oči? Ne možeš da zamisliš dan u kojem nećeš vidjeti novu sliku svog prijatelja, postaviti post, komentar ili kliknuti na lajk?

m:tel ti je svojom novom FREND ponudom, omogućio da za svoje svakodnevne Facebook aktivnosti ne razmišljaš o kupovini mobilnog interneta.

Sve što je potrebno jeste da nabaviš FREND startni paket po cijeni od 4 KM (sa PDV-om) uz koji ćeš pored 4 KM na računu dobiti i 30 dana besplatnog korištenja facebook-a. Pristup Facebook-u aktiviraj putem besplatnog pozivanja koda *141#.

Ukoliko si već dio FREND porodice, pozovi servis Moj meni *100#, pošalji SMS sa riječi FACEON na broj 065 1199 ili putem mobilne aplikacije m:go odaberi i aktiviraj najnoviju „Facebook 30 dana“ opciju koja će te koštati 3 KM (sa PDV-om) i bezbrižno uživaj 30 dana u Facebook druženju.

Ono što dobijaš putem ove FREND Facebook ponude je pristup Facebook stranicama i Messenger-u. Možeš da postuješ, lajkuješ, komentarišeš, da se dopisuješ i budeš prisutan na svim Facebook dešavanjima. Međutim, ukoliko želiš da pristupiš linkovima koji će te odvesti izvan Facebook-a, biće ti potrebna kupovina internet tarifnih opcija koje takođe možeš da potražiš i aktiviraš putem servisa Moj meni (*100#).

FREND Facebook ponuda vrijedi do 1.maja 2016.godine. Za više informacija pozovi 066 10 10 10 ili posjeti stranicu www.frend.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,