Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

m:tel nagradio najljepše otkucaje: Uručene nagrade pobjednicima takmičenja “Kako kucka tvoje srce?”

Preuzmite sliku

Nakon što je okončan izbor za najljepši ljubavni SMS, koji je organizovan povodom Dana zaljubljenih, kompanija m:tel je proteklog vikenda uručila nagrade pobjednicima takmičenja “Kako kucka tvoje srce?”, ali i upriličila malo iznenađenje za sve posjetioce tržnog centra BBI u Sarajevu, te banjalučkog Konzum family centra.

Tako su svi oni koji su se našli u subotu, 13. februara u BBI centru mogli uživati u nježnim zvucima violine, a m:tel je zaljubljenima omogućio da uz balone u obliku srca poklone personalizovanu ljubavnu čestitku svojoj voljenoj osobi. Istu priliku imali su i posjetioci Konzum family centra u Banjaluci, kada su uz note saksofona proglašeni i pobjednici neobičnog konkursa za najljepši ljubavni SMS.

Autorka najbolje poruke bila je Dajana Lučić iz Pala, koju je m:tel nagradio putovanjem za dvoje u Veronu, slavni grad Julije i Romea. Na drugom mjestu našla se Olga Tmušić iz Bijeljine i za svoj SMS dobila foto-aparat Canon Ixus 170 Blue, dok je za svoju poruku njen sugrađanin Svetislav Savić nagrađen konzolom Sony PlayStation 4.

Žiri kompanije m:tel je imao prilično težak zadatak da odabere najbolje SMS-ove između više 3.000 poruka koliko ih je pristiglo tokom takmičenja “Kako kucka tvoje srce?”, a podsjetimo da su se odabrani SMS-ovi našli i na bilbordima širom BiH, kao unikatne poruke ljubavi.

m:tel – imate prijatelje!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje