Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mađioničar otkrio i Tuzlacima tajne m:tel ponude “Prenesi broj”

Preuzmite sliku

Nakon izuzetno zabavnog predstavljanja poklon-ponude “Prenesi broj” u Sarajevu, kompanija m:tel je čarobno iznenađenje donijela i u Omega centar u Tuzli, gdje se nalazi jedna od njihovih poslovnica.

  • madjionicar-mtel-tz (3)
  • Brojni građani, koji su posjetili ovu poslovnicu 15. i 16. decembra, zainteresovano su i sa nepodijeljenom pažnjom pratili nesvakidašnju prezentaciju magične ponude, za koju je bio zadužen spretni mađioničar. Uživajući u urnebesnim trikovima i pretprazničnoj magiji, građani su otkrili sve detalje koje nudi “Prenesi broj”, te su asistirajući kralju čarolije saznali sve o načinima na koje mogu prenijeti već postojeći broj u m:tel mrežu, i to pod izuzetnim uslovima.

    Zainteresovani su tako otkrili sve detalje ponude “Prenesi broj”, koja podrazumijeva godišnji popust na mjesečnu preplatu od čak 20% ukoliko se odluče da postanu korisnici m:tel mreže, a ova ponuda takođe omogućuje svima da zadrže svoj stari broj. Svi koji se odluče da prenesu broj u m:tel, na poklon će dobiti i olovku za ekrane na dodir, koje je veoma praktična u zimskim danima, jer uz ovaj gadžet nema potrebe da skidate rukavice kada želite da se javite na telefon ili pošaljete poruku pomoću svog pametnog telefona.

  • madjionicar-mtel-tz (4)
  • Sretni mađioničar je otkrio prisutnima i kako da ostvare velike mjesečne bonuse, sami odaberu najbolje kombinacije besplatnih minuta, poruka i interneta, te kako mogu uživati u neograničenom internetu, ali i izjednačiti cijene poziva prema svim mrežama.

    Uz pomoć specijalnog seta karata, mađioničar je predstavio i vrhunske telefone sa čarobnim cijenama iz m:tel-ove ponude, a u skladu sa nadolazećim praznicima, m:tel je posjetiocima poklonio i novogodišnje ukrase i poklon dobijaju olovku za ekrane na dodir.

    Druženje sa mađioničarom nastavlja se 18. i 19. decembra u poslovnici m:tel-a u Zenici, koja se nalazi na gradskog trgu, a magična ponuda “Prenesi broj” trajaće sve do 1. marta 2015. godine.

    (Sponzorisano)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,