Utorak, 30. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mad parfimerija stigla je u Tuzlu i donosi novu dimenziju u svijetu mirisa!

Preuzmite sliku

Popularno

Lanac parfimerija MAD Parfumeur od nedavno je prisutan u Bingo City Centru u Tuzli (BCC).

MAD Parfumeur nedavno je otvorio novo prodajno mjesto u Tuzli u Bingo City Centru na prvom spratu gdje se svi ljubitelji mirisnih proizvoda mogu upoznati sa bogatim asortimanom kvalitetnih i pristupačnih parfema i parfemskih proizvoda.

  • Ovo je drugo prodajno mjesto MAD Parfumeur u Tuzlanskoj regiji, uz postojeće prodajno mjestu u Gračanici u ETNA shopping centru.

    MAD Parfumeur ističe se na bh. tržištu po jedinstvenoj ponudi kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Zainteresovani kupci biti će oduševljeni velikim izborom parfema za muškarce i žene, mirisa za prostorije, parfema za kosu, kolonjskih voda i parfema za automobile, kao i bogatom ponudom mirisnih svijeća.

    Mirisni asortiman MAD Parfumeur obuhvata nekoliko stotina proizvoda, što znači da svako može pronaći idealan proizvod za sebe.

    Parfemi i mirisi veliki su dio naših života. Od načina na koji mirišete do načina na koji se osjećate – parfemi su zaista nešto što vam može uljepšati dan.

    Ali šta ako ne tražite skupocijene parfeme? Šta ako tražite pristupačne, a kvalitetne parfeme za žene i muškarce, mirise za dom, parfeme za kosu ili mirisne svijeće?

    Tu na scenu dolazi MAD Parfumeur! MAD Parfumeur nudi sve pomenute proizvode i to čini od 1999. godine, u preko 276 poslovnica širom svijeta!

    MAD Parfumeur ima u ponudi ponešto za svakoga, i za muškarce i za žene, poput ženskih i muških Selective parfema, Niche parfema, mirisa za prostorije, parfema za kosu, kolonjskih voda, mirisnih svijeća i mirisa za automobile.

  • Cijene Selective parfema počinju već od 25 KM, dok su Niche parfemi dostupni po cijeni od 69 KM. Mirisi za prostorije su dostupni već od 9,90 KM, dok su parfemi za kosu 7 KM, kolonjske vode 5 KM, mirisi za automobile 4,50 KM, a mirisne svijeće 38,90 KM.

    MAD Parfumeur proizvodi su cjenovno pristupačni, što znači da svatko može uživati u luksuzu dobrog mirisa bez da pritom mora izdvojiti previše novca.

    Stručni savjetnici za parfeme povesti će vas na nezaboravan mirisni put, pomoći vam da pronađete savršen miris i odaberete proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.

    Bilo da tražite svjež miris za svakodnevno nošenje, ili nešto glamurozno za posebne prilike, kolekcija parfema iz MAD parfimeije zadovoljit će sve vaše potrebe.

  • “U MAD Parfimeriji vjerujemo da miris igra veliku ulogu u našem životu i da svaki miris ima svoju priču. Stoga smo se pobrinuli da svaki proizvod u našoj kolekciji ima svoju priču i da vas vodi u nezaboravno putovanje kroz različite mirisne note. Naša misija je da svaki posjetitelj MAD parfimerije u Tuzli osjeća kao da je ušao u svijet nezaboravnih mirisa i da se vrati kod kuće osjećajući se posebnim. Zato smo se pobrinuli da naša parfimerija bude mjesto gdje se mirisi stapaju s umjetnošću i stvaraju nezaboravno iskustvo za sve naše posjetitelje.” poručili su iz MAD Parfumeur.

    MAD Parfimerija je mjesto gdje se ne samo kupuju parfemi, već i žive mirisi. Posjetite novootvorenu MAD Parfimeriju u Tuzli u Bingo City Centru, na prvom spratu, pronađite savršen miris za sebe ili dragu osobu, i osjetite čaroliju mirisa koja će vas oduševiti!

  • Pored Tuzle, poslovnice MAD Parfumeur može posjetiti u Gračanici u Shopping centru ETNA, Sarajevu u Shopping centru ALTA, Mostaru u Tržnom centru PLAZA, Zenici u Shopping centru Shopping City (Džananović) i u Tešnju u shopping centru MEGA MALL (od 29.04.2023. godine).

    MAD Parfumeur proizvodi se mogu poručiti i online, putem OLX  stranice i Instagram stranice.

    Na ovaj način, omogućeno je da kvalitetni i pristupačni mirisni proizvodi budu dostupni cjelokupnom bh. tržištu.

    Više o MAD Parfumeur koji nudi jedinstvene mirisne proizvode, možete pronaći na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,