Srijeda, 26. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

LG bijela tehnika za efikasniju potrošnju električne energije i inovativne modele koji olakšavaju svakodnevnicu

Preuzmite sliku

LG kućanski aparati će vam pomoći da stvorite energetski učinkovit dom, a uz naprednu tehnologiju moći ćete svaku radnju obaviti bez problema, i tako efikasnije raspolagati svojim vremenom i novcem.

Pokucajte dvaput i otkrijte novi svijet InstaView LG frižidera

LG InstaView frižideri koriste jedinstvenu tehnologiju LG Door-in-Door koja vam u samo dva kucanja na vrata frižidera prikazuje sadržaj unutrašnjosti, bez bespotrebnog otvaranja vrata i gubitka hladnog zraka. Pristup vašem omiljenom piću i hrani nikad nije bio lakši, a korištenje frižidera nikad zabavnije.

Potpuna funkcionalnost koja zadovoljava potrebe savremene kuhinje, uparena sa jedinstvenim elegantnim dizajnom sastavni je dio asortimana InstaView frižidera koji možete pronaći u ponudi Techno Shopa te ekskluzivnog uvoznika i distributera Stanić Trade.

Ovi modeli se odlikuju velikim kapacitetom, jednostavnim dizajnom i korištenjem LG Inverter Linear Compressor tehnologije uz koju ćete održati svježinu hrane dugotrajnijom, a potrošnju električne energije efikasnijom.

Pored toga, LG koristi Door Coooling i Linear Cooling tehnologije rashlađivanja unutar uređaja i tako održava idealne uvjete čuvanja hrane u svakom dijelu. 

Poboljšana njega tkanine

Iako pranje veša na prvu djeluje jednostavno, svi su se nekad zapitali rade li to na najbolji način. Koja je optimalna temperatura, program, trajanje ciklusa pranja…?

LG je tu da vam riješi sve nedoumice, a bogatu ponudu LG inovativnih veš mašina možete pogledati u Techno Shopu.

Novi modeli LG veš mašina unaprijeđeni su velikim kapacitetom bubnja i AI Direct Drive tehnologijom koja koristi umjetnu inteligenciju i poboljšanu njegu tkanine kako bi pružila bolje performanse, brzinu i praktičnost.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da pametne veš mašine uz pomoć tehnologije AI Direct Drive mogu automatski odrediti najbolje postavke na osnovu težine i mekoće tkanine kako bi obezbijedile optimalno pranje.

  • Uz petogodišnju garanciju, LG vam daje sigurnost i povjerenje u besprijekoran kvalitet.

    Posjetite Techno Shop maloprodajne objekte ili naručite na webshopu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje