Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kompanija sa misijom: Kvalitetni proizvodi sa super cijenom

Preuzmite sliku

Europa Trading Matteo d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Tuzli, koja se bavi uvozom i distribucijom proizvoda za njegu i higijenu.

U njihovom portfoliu mogu se pronaći vlažne maramice za bebe i odrasle, vlažne maramice za skidanje šminke, džepne vlažne maramice, tečni deterdženti, osvježivači zraka i prostora, dezodoransi te mnogi drugi proizvodi.

Pored toga, Europa Trading Matteo d.o.o. glavni fokus ima na stvaranju robnih marki za velike trgovačke lance. Tako već duži period proizvode baby pelene pod brendom „Smiley“,koje se vrlo uspješno prodaju. U Bosni i Hercegovini se mogu pronaći u svakoj prodajnoj jedinici trgovačkog lanca „Bingo“, a uspješno se prodaju i u Srbiji, te Evropi.

  • Baby pelene „Smiley“ su premium pelene,proizvedene po njemačkim standardima a istovremeno apsolutno prilagođene tržištu BiH jer ih odlikuju kvalitet i niska cijena, glavne osobine proizvoda koje svaki kupac traži.

    Da kupci prepoznaju kvalitet ovih pelena, govori i činjenica da su, osim dosadašnjih standardnih pakovanja, u pripremi i JUMBO pakovanja pelena. Kao i standardne, i njih ćete uskoro moći pronaći na policama u Bingo marketima. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje