Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kompanija Mtel dobitnik regionalne nagrade Biznis Partner 2016

Preuzmite sliku

Kompanija Mtel dobitnik je regionalne nagrade Biznis Partner 2016 koju dodjeljuje kompanija Mass Media International iz Beograda, a koja se dodjeljuje jednoj najboljoj kompaniji iz svake od zemalja regiona.

  • Kompanija Mtel dobitnik regionalne nagrade Biznis Partner 2016
  • Poslovnu izuzetnost kompanije Mtel najbolje su prepoznali i ocjenili poslovni partneri, potrošači i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja. Svečana ceremonija dodjele nagrada pod sloganom „U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner“ održana je 8. juna 2016. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

    Mtel je prepoznat kao kompanija koje je ostvarila dobre poslovne rezultate, koja kontinuiranim investicijama i inovacijama, poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažava svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazuje ekološku svijest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima, predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.

    Regionalna nagrada Biznis Partner 2016 je dodatni motiv i još jedno priznanje kojim su potvrđena naša nastojanja da poslujemo efikasno i društveno odgovorno i na taj način doprinesemo razvoju, ne samo kompanije već društva uopšte.“, saopštili su iz kompanije Mtel.

    Godišnja nagrada BIZNIS PARTNER kreirana prije 22. godine sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,