Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Imtec i Intesa Sanpaolo banka donose online shopping vikend uz 20% + 10% dodatnog popusta

Preuzmite sliku

Popularno

Ovaj vikend IMTEC započinje već u petak i to dobrom ponudom za sve kupovine na web shopu! Naime, IMTEC je u saradnji s Intesa Sanpaolo Bankom omogućio nevjerojatnu priliku za uštedu.

U periodu od 09. do 11. juna 2023. godine, kupovina na IMTEC web shop-u s Visa Inspire ili Visa Platinum karticama Intesa Sanpaolo Banke donosi vam 20% popusta, na što IMTEC poklanja još dodatnih 10%! Sve ukupno očekuje vas nevjerovatnih 30% popusta na kompletan asortiman, a plaćanje možete podijeliti na 12 mjesečnih rata.

  • Bilo da vam treba laptop za rad, pametni telefon za snimanje nezaboravnih ljetnih trenutaka ili električni romobil iz ponude, IMTEC i Intesa Sanpaolo Banka omogućavaju vam da ispunite svoje tehnološke potrebe i obogatite svoje ljetne uspomene.

    Započni svoje ljeto kupovinom na IMTEC web shopu i svoj vikend začini dodatnim pogodnostima.

    IMTEC web shop vam pruža mogućnost kupovine specijalizirane IT opreme, uz puni asortiman personaliziranih računara, pametnih uređaja, uređaja bijele tehnike, potrošnih materijala i tehnoloških dodataka. Zato ukoliko ste u potrebi za kupovinom proizvoda iz ponuđenog asortimana iskoristite ovu priliku.

    Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili putem e-mail-a webprodaja@imtec.ba. Više informacija o online shopping vikendu, karticama i pogodnostima koje vas očekuju pogledajte OVDJE.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje