Nedjelja, 30. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Imtec i Intesa Sanpaolo Banka: 30% popusta ovog vikenda na online kupovinu

Preuzmite sliku

Spremite se za ostatak ljeta već od ovog petka, jer Imtec u saradnji s Intesa Sanpaolo Bankom donosi nevjerovatan popust od 30%!

U periodu od 28.06. do 30.06.2024. godine kupci imaju priliku iskoristiti poseban popust na Imtec web shopu plaćanjem Visa karticama Intesa Sanpaolo Banke. Kupce očekuje 30% popusta na kompletan asortiman, a ovaj popust vrijedi i za kupovinu na rate.

Na Imtec web shopu možete pronaći širok izbor laptopa, mobitela i fotoaparata koji će biti fantastični saputnici prilikom svake ljetne avanture. Za one koji žele izbjeći gradske gužve i što prije uživati u klimatiziranom prostoru pravo je vrijeme da potraže električni romobil i klima uređaj.

  • Ljeto je već počelo na Imtec web shopu, a vikend dodatno začinite pogodnostima. Uz mogućnost dostave na teritoriji čitave Bosne i Hercegovine imate priliku kupiti IT opremu, bijelu tehniku, male kućanske aparate, potrošnih materijal i periferiju sa nevjerovatnim popustom.

    Za sve dodatne informacije kontaktirajte besplatni info broj 0800 223 38 ili se javite putem maila webprodaja@imtec.ba. Više informacija o online shopping vikendu, karticama i pogodnostima koje vas očekuju potražite na imtec.ba.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje