Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Hipermarket Bingo Plus od petka u suterenu Bingo City Centera Tuzla

Preuzmite sliku

Zavirili smo u Hipermarket Bingo Plus u sklopu Bingo City Centera.

  • Od petka, 20. novembra od 8:30 ujutro, Hipermarket Bingo Plus u sklopu Bingo City Centera u Tuzli, otvorit će svoja vrata u novom ruhu, na etaži -1.

  • Osim što zauzima veću površinu nego dosadašnji hipermarket, u novom ćete moći pronaći i raznovrsniji asortiman, bogatiju ponudu na svježim odjelima, ali i mnogo ljepši enterijer. Ono po čemu se novi market dodatno razlikuje od prethodnog, jeste i ribarnica, koja će u ponudi imati širok asortiman svježe riječne, jezerske i morske ribe i plodova.

  • Podsjećamo, Bingo City Center je otvoren 11.11.2016. godine, nedavno je proslavio svoju četvrtu godišnjicu, a u narednih nekoliko mjeseci završava se i nadogradnja centra.

  • Da je Bingo City Center mjesto porodične zabave i sinonim za shopping, govori i činjenica da ga svakodnevno posjećuju kupci iz cijele BiH ali i susjednih zemalja, zbog raznovrsnosti brendova i modernog i ugodnog enterijera.

  • Novi hipermarket zauzima površinu od 3.300 kvadratnih metara, što ga čini znatno većim od prethodnog. Za petak iz Binga najavljuju iznenađenja za kupce, ali i pozivaju na oprez i pridržavanje svih propisanih mjera.

    Radno vrijeme marketa će biti od 8:30 do 21:30, a nedjeljom od 9:00 do 21:00.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje