Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Donesite toplotu u njemačke domove i zaradite 3.500 eura bruto platu

Preuzmite sliku

Popularno

Jobstep International poziva montere solarnih panela. 

Agencija Jobstep International, europska agencija za pomoć pri zapošljavanju za pouzdane i sigurne poslodavce, poziva montere solarnih panela da se jave i ne propuste odličnu poslovnu priliku za posao u Njemačkoj.

Ova agencija organizira susret sa poslodavcem i to već radi uspješno dugi niz godina. Vaše je samo da se prijavite, a Jobstep International će vam olakšati proces zapošljavanja, jer u svom timu ima desetine zaposlenika koji poznaju zakone i načine djelovanja njemačkih institucija i poslodavaca.

Njemačka je zemlja koja posljednjih nekoliko godina ulaže velike napore u iskoristivost prirodne energije poput vjetra i sunca, a zato su joj potrebni stručnjaci iz sljedećih oblasti:

– Elektrotehničar energetike
– Elektroinstalater
– Tehničar elektroenergetike
– Elektromehaničar
– Elektromonter
– Elektrotehničar
– Elektroenergetičar energetike
– Elektroenergetičar
– Električar
– Tehničar mehatronike
– Elektromehaničar pogona
– Elektromehaničar za mašine i opremu
– Elektrotehničar procesnog upravljanja
– Mehaničar mašina i postrojenja
– Tehničar elektronike
– Elektrotehničar elektronike

Ukoliko ste pronašli svoju struku i zainteresovani ste za odličnu poslovnu priliku prijavite se, a Jobstep International će vas pozvati na razgovor za posao koji će se održati u aprilu u Sarajevu i Banjaluci. Više detalja o konkursu je dostupno na web stranici.

Ono najvažnije je da znanje njemačkog jezika nije obavezno, a predviđena bruto plata je 3.500 eura (2.600 eura plata plus 900 eura bonusi i topli obrok).

Jobstep International se već više od decenije bavi nostrifikacijom diploma i pomaže pri zapošljavanju u Njemačkoj. O uspješnosti i dosadašnjem radu, ali i činjenici da su zadovoljni klijenti na prvom mjestu, možete pogledati ovdje.

Neka vaši prvi koraci ka zaposlenju budu sa Jobstep International agencijom!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje