Subota, 22. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dm otvorio novu prodavnicu na atraktivnoj lokaciji u Tuzli, kupcima pripremljena iznenađenja i pogodnosti

Preuzmite sliku

Osluškujući potrebe kupaca kompanija dm je svoju prodavnicu u Tuzli sa adrese 15. Maja bb preselila na još atraktivniju lokaciju, na adresu Armije BiH bb, u naselju Pecara.

U novom, modernom, ambijentu kupci mogu uživati u kupovini proizvoda iz širokog dm asortimana koji uključuje ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, proizvode za bebe i djecu, njegu tijela i prirodnu kozmetiku, proizvode iz beauty asortimana i domaćinstvo.

Popust od 15% na ukupnu kupovinu

Na dan otvorenja dm je kupcima pripremio posebne pogodnosti i iznenađenja! Svi koji u toku dana obave kupovinu, na poklon će dobiti dm ceker, a za kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više dm je pripremio mali znak pažnje te za potrošenih 80 KM i više dm peškir. Naredna tri dana dm svim kupcima poklanja i popust u iznosu od 15% na ukupnu kupovinu. 

  • Donacija u iznosu 5.000 KM

    Kompanija dm i ovaj put dala je svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Plesnom studiju „Sandoval“ iz Tuzle. Već dvije decenije članovi treniraju i u okviru Plesnog saveza BiH se takmiče kao solisti, grupe i formacije modernog plesa te osvajaju zapažene rezultate kako u Bosni i Hercegovini tako i u inostranstvu.

    „Moderni plesovi podrazumijevaju različite stilove kao što su: Street Dance, Show Dance, Moderni balet, i onaj trenutno najpopularniji Hip-Hop koji je i u našem studiju najinteresantniji, najtrofejniji i najmasovniji. Donacija kompanije dm dolazi u pravom trenutku, kako bismo olakšali roditeljima koji uvijek sami finansiraju svako takmičenje. Donaciju ćemo utrošiti za gotovo 30 Juniora Hip-Hop sekcije koji se uveliko spremaju za Skopje, North Macedonia „DANCE OFF“ takmičenje koje se održava 23. i 24. novembra ove godine. Dance Off je takmičenje koje okuplja nekoliko hiljada plesača iz cijele Evrope te je itekako bitno za naš klub“, poručio je Asmir Rahmanović, glavni trener i koreograf za više od 80 aktivnih plesača.

    U ime dm-a, donaciju je uručila menadžerica područja Lejla Andrić koja je izrazila zadovoljstvo što dm kompanija svoje uspjehe dijeli sa lokalnom zajednicom: „Preuređivanje postojećih dm prodavnica i traženje novih lokacija uvijek su prilika da se povežemo sa lokalnom zajednicom, pa smo tako učinili i ovog puta, uručivši donaciju Plesnom studiju „Sandoval“. Također je prilika da se približimo našim kupcima i pružimo im što bolji ugođaj kupovine, uz stalno širenje ponude proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, kao i kroz brojne pogodnosti koje ostvaruju uz dm active beauty program lojalnosti i ‘Moj dm’ aplikaciju.“

    Nagradna igra

    Povodom početka rada preuređene prodavnice dm je za sve kupce priredio i nagradnu igru koja će trajati do 20.6.2024. godine. Oni najsretniji će osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade. Prva je Dyson štapni usisivač, druga Tefal pegla za vertikalno peglanje, dok je kao treću nagradu dm pripremio 10 dm poklon kartica.

    Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Armije BiH bb je od ponedjeljka do subote, od 09:00 do 21:00 h, dok je nedjelja neradni dan.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,