Četvrtak, 16. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

BRČKO-GAS OSIGURANJE: U ponudi novi proizvodi osiguranja!

Preuzmite sliku

Dioničko društvo za osiguranje „Brčko-gas osiguranje“ nudi usluge osiguranja za sve vrste neživotnih osiguranja.

  • brcko-gas-osigruanje32
  • Osiguranje od odgovornosti prevoznika za štetu na robi u drumskom prevozu

    Za sva pravna i fizička lica koja obavljaju drumski prevoz robe Brčko-gas osiguranje d.d. u ponudi ima veoma povoljno osiguranje od odgovornosti za robu koju prime na prevoz.

    Ovim osiguranjem pokrivena je građansko pravna odgovornost prevoznika za potpuni ili djelimični gubitak, odnosno oštećenje ili uništenje tuđe robe preuzete na prevoz, i to u domaćem ili međunarodnom transportu robe.

    Po izuzetno niskim cijenama prevoznici mogu osigurati svoju odgovornost u slučaju štete na robi koju prevoze ugovaranjem jednog od sljedećih pokrića:

    A. Osnovni rizici (saobraćajna nezgoda, požar ili eksplozija, provalna krađa ili razbojništvo) ili

    B. Svi rizici.

    Osiguranje stana i stvari u stanu za manje od 1 KM po m2

    Uvažavajući zahtjeve i potrebe klijenata, Brčko-gas osiguranje d.d. kreiralo je novu ponudu osiguranja stana i stvari u stanu po cijeni nižoj od 1 KM po metru kvadratnom stana.

    Osigurati se mogu stanovi u stambenim zgradama, stvari u stanu, ugrađena oprema (etažno grijanje, klima, kamini…), kao i pomoćne prostorije (garaže, podrumi, šupe i slično) ako se nalaze u istom građevinskom objektu.

    Osiguranjem stana i stvari u stanu obezbjeđuje se naknada štete u stanu, odnosno na stvarima, koja nastane ostvarivanjem neke od sljedećih 11 vrsta opasnosti:

    – požar i udar groma,

    – eksplozija,

    – oluja,

    – grad (tuča),

    – udar sopstvenog motornog vozila u osigurani dio objekta,

    – pad letjelice,

    – manifestacija i demonstracija,

    – izlijevanje vode iz instalacija,

    – odgovornost za štete pričinjene trećim licima,

    – provalna krađa i razbojništvo i

    – lom stakla u stanu.

    Osiguranje stana i stvari u stanu jedan je od najboljih načina da se obezbijedi kvalitetna zaštita imovine, imajući u vidu da potpuna sigurnost stana ne zavisi samo od njegovog vlasnika ili korisnika, nego i od drugih.

    Bitno je napomenuti da za sve dodatne informacije u vezi osiguranja odgovornosti prevoznika ili osiguranja stana, kao i ostalih vrsta osiguranja (auto kasko, imovina, nezgoda i drugo), možete posjetiti najbliže prodajno mjesto Brčko-gas osiguranje d.d. ili stupiti u kontakt putem telefona, odnosno putem web adrese OVDJE. (Sponzorisano)

  • brcko-gas-osigruanje
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje