Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Boom ponuda u BH Telecomu: Moja TV po 50% nižoj cijeni!

Preuzmite sliku

Popularno

Akcija koja se ne propušta: Moja TV u pola cijene.

Fenomenalna ponuda za nove Moja TV korisnike traje do 10. februara 2024. godine i donosi nevjerovatne uštede koje se ne propuštaju u vidu 50% niže cijene mjesečne naknade za odabrene pakete, a tu je i uživanje u otključanim kanalima vrhunskog sadržaja CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max.

„Ukoliko sadašnji telekom operater ne ispunjava vaša očekivanja, potrebe i želje, pravo je vrijeme da raskinete postojeći ugovor i za samo 1 KM postanete član Moja TV porodice koja broji više od 220.000 zadovoljnih korisnika“, navode iz kompanije.

Moja TV akcija donosi uvijek najbolje benefite

  • Svi navedeni benefiti važe uz potpisivanje ugovora sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca. Također, korisnici se mogu odlučiti i za kupovinu novog mobitela, televizora, prečišćivača zraka, bijelu tehniku ili neki drugi uređaja iz ponude BH Telecoma.

  • Odabirom Net L i Full L paketa novi korisnici mogu ostvariti NAJVIŠE pogodnosti uz internet brzine do čak 200 Mbps na optičkoj mreži BH Telecoma, te uživati u dodatnim uslugama Moja TV Flix, HD paketu, CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max koje su uključene u mjesečnu naknadnu.

    Više o akciji “Moja TV u pola cijene” dostupno je na zvaničnoj web stranici ovdje.

    Uz Moja TV zagarantovan najbolji i ekskluzivni TV sadržaj!

    Moja TV usluga pruža nezaboravno iskustvo gledanja TV programa bilo gdje i bilo kada. Nudi bogat i kvalitetan sadržaj, različite pakete, dodatne kanale, sadržaj, videoteku, napredne funkcionalnosti, jednostavno korištenje, mogućnost premotavanja, snimanja i gledanje programa do sedam dana unazad.

    BH Telecom kroz uslugu Moja TV svojim korisnicima nudi uvijek najatraktivniji i najbolji sportski sadržaj na Arena Sport kanalima, Eurosportu i drugim programima, a tu je i nezaboravna zabava u najboljem filmskom i serijskom sadržaju, blockbusterima, dokumentarnom programu i još mnogo toga.

    Svi najbolji sportski događaji su na Moja TV:

    – Premijer liga BiH i Prva liga Federacije BiH u nogometu
    – Engleska Premier liga, Španska Primera liga, Italijanska Seria A i Francuska Liga 1
    – Nogometna UEFA Liga prvaka, Europa Liga i Europa Conference Liga
    – UEFA kvalifikacije za EURO 2024 (baraž)
    – NBA košarkaška liga i NFL američki fudbal
    – Rukomet – domaća premijer liga, reprezentativna i evropska takmičenja klubova
    – druge atraktivne nogometne lige (hrvatska, srpska, portugalska, belgijska, ruska, argentinska…)
    – ostali atraktivni sportski događaji (odbojka, rukomet, borilački sportovi, auto moto sportovi)
    – sve popularnija eSport takmičenja

    Tu su i vrhunske serije iz najveće domaće BH ContentLab platforme za produkciju audio i vizuelnih sadržaja BH Telecoma, kao što su: „Znam kako dišeš“, „Tender“, „Na rubu pameti“, „Kotlina“, te posljednja u nizu koja se prikazuje „Princ iz Eleja“, a koje korisnici Moja TV mogu ekskluzivno i premijerno pratiti na kanalu MY TV.

    Moja TV uvijek nudi više!

    Moja TV posjeduje i bogatu videoteku sa više od 10.000 naslova koji su na raspolaganju korisnicima kad god požele. A za istinske filmofile tu je uvijek dostupna Moja TV Flix videoteka sa fantastičnim naslovima svih žanrova.

    Uz velike brzine interneta do čak 200 Mbps korisnicima su na raspolaganju i brojne dodatne usluge u vidu TV kanala dostupnih u vrhunskoj HD kvaliteti, CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max, kao i „Pink Plus“ sadržaj za cijelu porodicu uz domaći i strani program.

    Na bilo kojoj lokaciji i na bilo kojem uređaju (telefon, laptop, tablet) putem usluge Moja webTV korisnici mogu pratiti aktuelni televizijski sadržaj, a tu je i snimalica koja omogućava snimanje omiljenih TV sadržaja i kada nema nikoga u domu ili poslovnom prostoru.

    Korisnicima Net L i Full L paketa navedene usluge su uključene u mjesečnu naknadnu.

    Ovo su samo neke od prednosti koje nudi Moja TV, a iz kompanije BH Telecom vas pozivaju da iskoristite ovu fantastičnu akciju, čim prije postanete korisnik Moja TV usluge za samo 1 KM i uživate u nevjerovatnoj uštedi od 50% na mjesečnu naknadu.

    Moja TV je usluga koja ispunjava sva očekivanja!

    BH Telecom. Moja priča

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje