Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bingo shopping centar u Trebinju svojim sadržajem i ponudom privukao hiljade kupaca (FOTO)

Preuzmite sliku

U petak 18. decembra u 14h otvoren je još jedan Bingo centar u Trebinju, ovoga puta na 10 000m2 prodajnog prostora , te 10 000 m2 prostora za parking.

 • bingo-trebinje001-20151219
 • 173. poslovnicu Binga otvorili su gradonačelnik Trebinja gdin Slavko Vučurović i jedna od novih uposlenica centra, u kojem je do sada uposleno više od 100 osoba.

  U sklopu centra nalaze se Hipermarket Bingo (5000m2), Restoran Bingo sa igraonicom i Kuglana Brunswick ( 1000 m2), Sport Vision trgovina, s.Oliver butik, kladionica Premier i apoteka Belladona, a u martu 2016. godine svoja vrata će otvoriti i trgovine New Yorker i Deichman.

  Enterijer hipermarketa je uređen po posljednjim standardima moderne trgovine, s naglaskom na delikates i svježe linije. Tu su još i prostrani salon namještaja, odjel tehnike, bijele tehnike i kućanskih aparata, tekstil i kućni tekstil, te odjel za najmlađe.

  Restoran u čijem je sklopu i prostrana igraonica, ima 300 mjesta, elegantno je uređen i nudi bogat meni po veoma pristupačnim cijenama.

  Posebnu čar ovom centru daje najsavremenije opremljena kuglana Brunswick sa 6 staza i 3 Brunswick billiard stola.

 • bingo-trebinje008-20151219
 • Veliki broj prisutnih uživao je u kulturno- zabavnom programu koji je priredilo GKUD “Alat” iz Trebinja, a najmlađe su svojim igrama oduševili Maša i medo i Tropik event team iz Zenice. Posjetitelji su imali priliku uživati u hercegovačkim proizvodima, kao što su proizvodi Mljekare Orman iz Livna, vina Podruma Vukoje, sokovi Hepok iz Mostara, te u proizvodima drugih proizvođača iz Bosne i Hercegovine.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,