Petak, 17. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bingo časti, Enis se folira: Nagrada u vrijednosti od 5.000 KM ove subote dolazi u Tuzlu

Preuzmite sliku

Popularno

Peta finalna emisija TV show-a „Bingo časti, Enis se folira“ emitovat će se u subotu 9. decembra, a već sada se zna da će rekordna gledanost biti zabilježena u gradu na zrnu soli. Razlog tome je što će Enis ovaj put ugostiti finaliste koji dolaze iz Tuzle.

  • Takmičarske ekipe će, poput učesnika u prethodne četiri emisije, morati biti brze i ponuditi tačne odgovore na Kvizu znanja, čime ostvaruju prednost za naredni izazov. Ipak, da bi došli do posljednje igre, Trke kolicima, potrebno je da pokažu timski duh, spretnost ali i brzinu.

  • „U prethodnim finalnim emisijama pokazalo se da takmičari, prije svega, moraju biti dobar tim. Bitno je da znaju ko je brži, spretniji ali i ko je bolji organizator. Na kraju, ponekad i malo sreće dobro dođe.“ kazao je Enis, kojem će na listi prepoznatljivih uloga biti sigurno dodana i uloga foliranta i domaćina u show-u „Bingo časti, Enis se folira“.

  • Svake subote u Bingovom odjelu za izazove vlada sjajna atmosfera puna smijeha i zabave, a jedan od razloga je i to što Bingo nagrađuje sve finaliste. Pored prvoplasiranog tima kojeg očekuje fantastična glavna nagrada u vrijednosti od 5.000 KM, razloga za dobro raspoloženje imaju i preostala dva tima. Naime, oni kući nose nagrade u vrijednosti od 1.000 KM i 500 KM, jer iz Binga niko ne ide praznih ruku.

  • Kako će takmičari iz Tuzle odgovoriti na izazove i ko će biti najuspješniji, saznajte u subotu, 9. decembra, kada se show “Bingo časti, Enis se folira“ emituje na programu Nove TV s početkom u 19:15 sati.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: