Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

BH Telecom otvorio novo prodajno mjesto u Klokotnici: “Nastavljamo podržavati sve lokalne zajednice na području BiH”

Preuzmite sliku

BH Telecom danas je svečano otvorio prodajno mjesto u Klokotnici, općina Doboj Istok. Novo prodajno mjesto se nalazi na adresi Klokotnica bb, u objektu koji je u vlasništvu Mjesne zajednice Klokotnica.

Na području Tuzlanskog kantona, odnosno na području u nadležnosti Direkcije Tuzla BH Telecoma, u proteklim godinama je otvoreno 16 telekom centara i dva isturena prodajna mjesta: tri telekom centra u Tuzli, po jedan centar u Brčkom, Gradačcu, Srebrenici, Bijeljini, Bosanskom Šamcu, Živinicama, Janji, Srebreniku, Gračanici, Banovićima, Kalesiji, Lukavcu i Orašju, te dva isturena prodajna mjesta, u Kladnju i Čeliću.

U novootvorenom prodajnom prostoru će stanovnicima Klokotnice i drugih naseljenih mjesta općine Doboj Istok, na čijem području danas živi oko 11.000 stanovnika biti dostupne sve brojne usluge i servisi BH Telecoma.

Osim ugovaranja usluga, u ovom prodajnom objektu će žitelji sa ovog područja moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz našeg širokog uslužnog i prodajnog asortimana, kao na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini.

Načelnik Općine Doboj Istok Kemal Bratić, govorio je o značaju otvaranja prodajnog mjesta:

“Naravno, svaki korak naprijed kako bi se popravile usluge građana je za mene uspjeh.”

  • Istakao je da su građani do sada bili prisiljeni ići u druge susjedne gradove, kako bi tražili određene usluge koje daju ovakva prodajna mjesta. Također je naglasio kako se iskreno nada da neće čekati dugo na realizaciju ideja o kojima su danas razgovarali, a tiču se usluga koje će se popraviti na području općine Doboj Istok.

    “BH telecom je naš brend i trebamo ga svi podržavati”, zaključio je načelnik.

    Potom se obratio i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma. Izrazio je zadovoljstvo što su danas uspješno otvorili novo prodajno mjesto BH telecoma u mjestu Klokotnica, koje čini osamdeseto prodajno mjesto u prodajnoj mreži.

  • Istakao je da kroz razvoj ovakvih direktnih kanala prodajnih mjesta kontinuirano rade na razvoju i digitalne prodaje.

    BH telecom će snažno nastaviti podržavati sve lokalne zajednice na području Bosne i Herecegovine,”zaključio je Višća.

  • Jasenko Topić, v.d. direktor Direkcije Tuzla, na pitanje o važnosti posjedovanja ovakvih brendova u manjim mjestima, kako TK, tako i cijele BiH rekao je sljedeće:

    “BH telecom se trudi osigurati ravnopravnost na cijelom TK. Imamo dobru situaciju da nam u svim općinama stanovništvo radi i da se trudi i da imamo potencijal za pružanje usluga. Cilj otvaranja je omogućiti kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom ugovaranja novih usluga i servisa, prodaje uređaja iz raznolike ponude BH telecoma.

    Iako je nagalsak u svijetu na digitalizaciji ipak je potrebno osigurati fizički prodajni prostor gdje ćemo omogućiti veće korisničko zadovoljstvo. ”

    Otvaranjem nove poslovnice otvorena su i nova radna mjesta 

    U skladu sa uobičajenom praksom, u poslovima projektovanja i opremanja ovog prodajnog prostora, odnosno realizaciji ovog projekta, učestvovalo je više organizacionih jedinica BH Telecoma: Izvršna direkcija za investicije, Izvršna direkcija za razvoj poslovanja, Direkcija Tuzla i druge. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje