Subota, 4. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bezbrižno knjigovodstvo uz Minesu servis

Preuzmite sliku

Popularno

Bez obzira treba li vam osnovno računovodstvo, porezno savjetovanje ili rizici, Minesu je partner u kojeg se uvijek možete pouzdati jer mi smo knjigovodstveni servis sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju cjelovitih finansijskih usluga.

Znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom u proteklih 20 godina, stekli smo povjerenje preko 120 klijenata. Svakom klijentu pristupamo individualno, odgovorno i spremni smo riješiti najzahtjevnije probleme iz domene finansija. Naš cilj je vaše zadovoljstvo, stoga kontinuirano pratimo najnovije tehnologije i pružamo brze, kvalitetne i tačne odgovore na sve vaše zahtjeve.

Naš tim se sastoji od preko 10 vrhunskih stručnjaka iz oblasti finansija, računovodstva i prava, koji svoja iskustva stavljaju vama na raspolaganje. Stalno učimo, razmjenjujemo mišljenja, vrijedno radimo, mijenjamo se, istražujemo i koristimo najnovije tehnologije.

Usluge

– Računovodstvo

– Finansijsko savjetovanje

– Poslovno savjetovanje

– Pravno savjetovanje

– Porezi

– Rizici

– Kurirska služba

Osiguranje od odgovornosti

Posebno ćemo istaknuti činjenicu da zbog nas nikad nećete platiti kaznu jer mi imamo osiguranje od odgovornosti!

Zašto se isplati postati klijent Minesu servisa?

Finansijski outsourcing omogućiti će vam da aktivnosti koje ne čine osnov vašeg poslovanja prepustite nama, iskusnim stručnjacima u području računovodstva, poreza i finansija. Pri tome štedite na troškovima i do 50%, smanjujete rizik poslovanja te ste brži i učinkovitiji jer ste fokusirani na osnovno poslovanje.

Izjave klijenata

“Izuzetno smo zadovoljni brzinom i kvalitetom usluge koju nam pruža računovodstveni servis Minesu. Saradnja sa Minesu nam omogućava da se u potpunosti možemo fokusirati na naše poslovanje, a brigu oko računovodstva i zakonske regulative u potpunosti prepustiti njima. Svaki problem se rješava brzo i efikasno, a komunikacija sa uvijek nasmijanim osobljem agencije je pravo zadovoljstvo. U potpunosti mogu preporučiti Minesu kao pouzdanog i odgovornog partnera na koga se možete osloniti.” Dževad Duraković, Centar za poslovnu edukaciju Tuzla.

Zatražite ponudu

Ako ne koristite usluge knjigovodstvenog servisa ili s trenutnim rješenjem niste zadovoljni, pomoći ćemo vam kako biste što brže i jednostavnije odabrali pravo rješenje za svoje društvo. Odabrat ćemo paket usluga koji najviše odgovara vašim potrebama i poslati vam ponudu te prema vašoj želji dogovoriti sastanak i neobavezujuću prezentaciju.

Više informacija na http://www.minesu.ba ili putem telefona 035 248 511.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,