Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Policija intervenisala zbog fizičkog napada, upotrebe vatrenog oružja, preglasne muzike i provale u automobil

Preuzmite sliku

U protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona javni red i mir narušen je 3 puta i to na području Tuzle, dogodile su se 4 saobraćajne nezgode i izvršena je provala u parkirano putničko motorno vozilo.

Javni red i mir narušen je kako je saopćila Uprava polcije MUP-a TK zbog fizičkog napada, upotrebe vatrenog oružja i puštanja preglasne muzike. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv prekršilaca slijede zakonom predviđene sankcije.

Na području Tuzlanskog kantona u protekla 24 sata dogodile su se 4 saobraćajne nezgode u kojima su, pored pričinjene materijalne štete, 2 lica zadobila lake tjelesne povrede, dok se za 1 lice ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda.

Također PU Tuzla | PS Centar je zaprimila prijavu da je jučer, od strane NN lica, u Tuzli, izvršena provala u parkirano putničko motorno vozilo “KIA”, kojom prilikom su iz unutrašnjosti vozila otuđena dva mobilna telefona i drugi predmeti.

Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PU Tuzla – PS Centar, koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju i rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,