Ponedjeljak, 18. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Težak sudar automobila kod stadiona u Živinicama: Povrijeđeno više osoba

Preuzmite sliku

Nakon što se na raskrsnici na raskrsnici Ciljuge – Bašigovci u Živinicama u utorak oko 21:00 sat dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila i jedno kombi vozilo PU Živinice samo sat vremena kasnije oko 22:15 sati prijavljen je novi težak udes.

U ulici ORB dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: B.A., rođen 1998.godine koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Golf V”, E.B., rođen 1978. godine iz Živinica koji je upravljao putničkim motornom vozilom “Mercedes” i A.Š., rođen 1997.godine iz Živinica koji je upravljao automobilom”Audi”.

Osim materijalne štete na automobilima u nezgodi je povrijeđeno više osoba.

Jedno lice je zadobilo teške tjelesne povrede (maloljetna djevojčica), jedno lice je zadobilo lake tjelesne povrede, dok su 4 lica zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili (od čega je jedno lice zadržano na daljem liječenju u UKC Tuzla).

O navedenoj saobraćajnoj nezgodi obaviješten je kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Živinice, koji nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje