Subota, 2. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Policija u Tuzli zaprimila prijavu porodičnog nasilja: Muškarac uživo prenosio na TikToku kako maltretira ženu

Preuzmite sliku

Muškarac navodno danima tuče ženu, koja nije imala hrabrosti da ga prijavi, ali su ga prijavili građani koji su vidjeli snimak na društvenim mrežama.

Naime, nakon užasnih slučaja femicida koji su potresli Bosnu i Hercegovinu u proteklih nekoliko mjeseci, javnost u našoj zemlji ponovo je uznemirena.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak porodičnog nasilja iz Tuzle. Naime, muškarac je u live prenosu na mreži TikToku udarao ženu, čak je pozivao policiju da dođu, te im psuje majku govoreći “evo vidiš kolika ja m**a imam”.

Javnost u Tuzli, ali i BiH je ogorčena nasiljem. Muškarac navodno danima tuče ženu, koja ga nije smjela prijaviti, ali su ga prijavili građani koji su vidjeli snimak na društvenim mrežama.

Da je snimak prijavljen policiji potvrdila je za medije Adnana Sprečić, portparol Uprave policije MUP-a TK.

“Uprava policije MUP TK-a zaprimila je prijavu u kojoj se ukazuje na snimak u kojem navodno muž maltretira ženu. Po istoj prijavi odmah su postupili policijski službenici PS Istok, o događaju je upoznata dežurna Tužiteljica Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, te se poduzimaju dalje mjere i radnje po nalogu i pod nadzorom iste” – navodi Sprečić.

Kako se nezvanično saznaje u pitanju je muškarac inicijala H.M. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje