Nedjelja, 21. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Policija kod maloljetnika pronašla 10 paketića opojne droge

Preuzmite sliku

Djelatnici kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske kantona priveli su u srijedu oko 14 sati u Ulici Stjepana Radića u Mostaru maloljetnika R.B. (2008.) zbog posjedovanja biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNK-a, od maloljetnika je privremeno oduzeto 10 komada paketića sa sadržajem biljne NN materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, jedan mobitel, digitalna vaga i dva komada metalnih mrvilica.

Maloljetnik je ispitan u službenim prostorijama u nazočnosti roditelja te slijede daljnje mjere i radnje.

Isti dan, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ su lišili slobode i A.Č. (1991) iz Mostara od kojeg je tom prilikom oduzet jedan joint i jedna kesica sa sadržajem NN biljne materije koje je kupio od spomenutog maloljetnika R.B..

A.Č. su također oduzeta dva paketića sa sadržajem bijele praškaste tvari, a o svemu je upoznat tužitelj, navode iz policije.

Također, u srijedu oko 13,00 sati djelatnici PS Neum su prigodom obilaska grada uočili grafite uvredljivog sadržaja u Ulici kralja Tomislava u Neumu. Grafite je prijavio i J.O.(1988) iz Hadžića kojemu su oni ispisani na njegovoj buregdžinici “Sarajka” u spomenutoj ulici. O svemu je upoznat Odjel krim. policije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,