Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oduzet “BMW” višestrukom povratniku sa dugom od 5.000 KM, pronađena opojna droga

Preuzmite sliku

Policija iz Bratunca oduzela je automobil marke “bmw” od lica čiji su inicijali M.M. iz Milića zbog višestrukog činjenja najtežih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i dugovanja od 4.954 KM po osnovu neisplaćenih kazni, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Redovnom kontrolom saobraćaja juče je utvrđeno da lice M.M. upravlja neregistrovanim vozilom na kojem se nalaze nepripadajuće registarske oznake.

Provjerom u registru novčanih kazni pokazalo se da je riječ o o višestrukom povratniku u činjenju najtežih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja koji po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 4.954 KM.

Prilikom saobraćajne kontrole, lice M.M. je dobrovoljno predalo pvc. kesicu sa sadržajem bijele praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid”, ukupne bruto mase 2,4 gr.

Vozilo je privremeno oduzeto uz prethodnu saglasnost sudije za prekršaje Osnovnog suda u Srebrenici, a protiv lica M.M. biće podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka. (Foto: Ilustracija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,