Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mirza Hatić napadnut i opljačkan u Sarajevu

Preuzmite sliku

Hatiću, koji tvrdi da se povukao iz kriminala te da je ideju za posao odnosno zaradu pronašao u TikToku i YouTubeu, mladić je prijetio pištoljem.

Mirza Hatić napadnut je u ugostiteljskom objektu na području Starog Grada, javlja Avaz. Hatiću, koji tvrdi da se povukao iz kriminala te da je ideju za posao odnosno zaradu pronašao u TikToku i YouTubeu, mladić je prijetio pištoljem.

Avaz javlja da je ovaj događaj Hatić prijavio policiji gdje je naveo da su mu ukradena dva mobilna telefona tijekom incidenta u Starom Gradu.

Iz MUP-a KS su izdali priopćenje o ovom događaju gdje su naveli da se radi o osobi inicijala T. Š.. ”Rođen 1992. godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo (član 289. KZ FBiH) Razbojništvo, na štetu M.H. iz Sarajeva policijski službenici uhapsili su u 01:15 sati”, navodi se.

”Prema izjavi prijavitelja, 31-godišnjak je uz prijetnju pištoljem od njega otuđio dva mobilna telefona. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičeni je predan u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo”, saopćeno je iz policije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje