Četvrtak, 7. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ljubavna prepirka u Tuzli prerasla u verbalni sukob a potom i fizički nasrtaj

Preuzmite sliku

U petak, iza ponoći u ulici Kulina bana tačnije na autobuskoj stanici u blizini Kružnog toka tenis odigrala se prava drama.

Naime, 33-godišnja djevojka i 44-godišnju muškarac koji su po svemu sudeći bili u emotivnom odnosu, najprije su započeli svađu kojoj su svjedočili stanari koje je galama i glasna prepirka probudila.

Nakon verbalne prepirke, muškarac je nasrnuo na djevojku te je par puta udario u predjelu glave. Nakon pretrpljenih udaraca djevojka je pozvala policiju.

Dva mušarkca su svjedočila fizičkom napadu na djevojku, iako isti nisu spriječili, u nastavku svađe pokušavali su smiriti situaciju, te se nekoliko minuta kasnije sa 44-godišnjim muškarcem automobilom udaljili sa lica mjesta.

Nedugo nakon događaja, stigli su i Policijski službenici PU Tuzla, koji su evidentirali slučaj.

“Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Centar i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske stanice Centar, u svojstvu svjedoka saslušana je oštećena koja je tom prilikom odustala od prijave, a o svemu je upoznat i dežurni tužilac”, kazala je za Tuzlanski.ba glasnogovornica kantonalne policije Adnana Sprečić.

Kako je navedeno za Tuzlanski.ba shodno Zakonu o javnom redu i miru TK.  biće poduzete mjere i radnje u prekršajnom postupku.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,