Srijeda, 29. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Emilio Balda i Goran Milanović uhapšeni nakon višestrukog ubistva kod Banjaluke

Preuzmite sliku

Uhapšeni su Emilio Balda i Goran Milanović, potvrdio je za N1 izvor iz istrage višestrukog ubistva koje se sinoć dogodilo u blizini Banjaluke.

U bjekstvu je saučesnik Benedije Đukanović. U pitanju je organizovana kriminalna grupa presuđivana za više krivičnih djela.

”Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su lišili su slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Кrunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo Ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke”, ranije je priopćeno je iz policije.

Kako je saopćeno iz MUP-a RS, ova osobe se sumnjiče da su sa osobom inicijala Ž.К., koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Кrunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ova krivična djela sumnjiči se i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za ovim licem raspisana je potjernica. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,