Utorak, 3. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Akcija “Rent-a-car”: Šest osoba uhapšeno zbog droge

Preuzmite sliku

Šest osoba iz Trebinja uhapšeno je u operativnoj akciji “Rent-a-car”, usmjerenoj na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, saopšteno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

Uhapšene su osobe inicijala N.M, Đ.M, L.P, M.N, V.N. i N.Ć. u akciji koja je juče završena, navodi se u saopštenju.

Pripadnici trebinjske Policijske uprave prethodno su izvršili pretrese tih osoba i putničkog automobila jednog privrednog subjekta iz Trebinja.

“N.M, Đ.M, L.P, M.N, i V.N. su lišeni slobode nakon pretresa, dok je osoba inicijala N.Ć. pronađena i uhapšena u večernjim časovima istog dana”, ističe se u saopštenju.

Iz policije su naveli da su prilikom pretresa osobe inicijala M.N. pronađene tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 grama u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija.

“Takođe je u toku akcije, 10. marta pronađena i crna transportna vreća, težine 22 kilograma u kojoj se nalazila droga marihuana – skank”, ističe se u saopštenju.

Operativna akcija je realizovana pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i usmjerena je na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga na području Trebinja.

Iz Policijske uprave Trebinje su naglasili da nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje