Subota, 15. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sedam godina radosti: Porodilište Plava bolnica Centar proslavilo jubilej Baby Party-em

Preuzmite sliku

U subotu 16.09.2023., u svjetlu svoje sedme godišnjice, prvo privatno porodilište u FBiH,  odlučilo je obilježiti ovaj poseban trenutak organizovanjem nezaboravnog Baby party-a.

Sala hotela Grand u Tuzli bila je preplavljena osmjesima i toplim emocijama, a stotine porodica i prijatelja porodilišta, koji su se okupili kako bi proslavili ovaj poseban jubilej, dočekao je bogat i zabavan program.

  • Iz ove ustanove istakli su da se, nakon 7 godina rada, mogu pohvaliti podatkom od preko 1500 porođaja, sa trendom rasta povjerenja budućih majki.

    “Mi smo krenuli sa malim brojem porođaja, jer u početku niko nije znao za naše porodilište, a i oni koji su znali malo su bili skeptični u početku, međutim, kroz godine su se uvjerili u kvalitet našeg rada, da mogu imati povjerenje  i da živote svoje i živote nerođenih beba povjeriti u naše ruke. Svake godine se kod nas povećava broj porođaja, što je nama dokaz da dobro radimo i mi smo zbog toga sretni“ rekla je Fatima Klepić Dautbašić, šefica porodilišta u Plavoj bolnici.

    Dodala je da ovaj Baby party nije samo slavlje sedme godišnjice, već i potvrda trajne predanosti Plave bolnice Centar u pružanju kvalitetne brige i radosti svim majkama koje se odluče za porod u njihovoj ustanovi.

  • Dobroj zabavi doprinijeli su i mnogobrojni sponzori: BioSave, Bebelac, Hemofarm, Lino, Baby Centar, Bojprom, Salveo, Trudi, Bosnalijek, NLB banka, Violeta, Bingo, Sarajevski kiseljak, Pharma Maac.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje