Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Renomirani poslodavac stiže u Tuzlu: Potpuni angažman medicinskih radnika u Njemačkoj uz brojne pogodnosti!

Preuzmite sliku

Popularno

Na dane 10. i 11. marta u Hotelu “Tuzla” u Tuzli, u 10:00 sati, dolazi poslodavac koji će vam pomoći da svoju budućnost počnete graditi u novoj sredini.

NaimeQuind je renomirana kompanija koja se bavi potpunim angažmanom radnika u Njemačkoj, praktikuju pratnju svog radnika od prvog dana kada stupi u kontakt, nakon čega obezbjeđuje zavidne uslove na današnjem tržištu, i sve to potpuno besplatno.

– U potrazi smo za kvalifikovanim medicinskim osobljem (redovna medicinska škola ili prekvalifikacija, završen pripravnički staž, položen državni ispit) ili osobama koje nemaju završenu medicinsku školu (imaju završenu bilo koju drugu srednju školu), imaju znanje Njemačkog jezika i žele da svoj život započnu uz pratnju od dana potpisa ugovora. U ponudi imamo lanac bolnica koje broje preko 46.000 zaposlenih, razne staračke domove, te sve više zastupljenu ambulantnu njegu (potrebna vozačka B kategorije).

Svakom radniku ponaosob obezbjeđen je smještaj, kurs Njemačkog jezika (nivoB2), počevši odmah po dolasku i po uručenju certifikata startuje proces za ANERKENNUNG i to besplatno!

Sve navedeno se nalazi u centralnim dijelovima Hamburga, Berlina i Brandenburga. Velika prednost ove regije je postojanje 2 aerodroma u Berlinu, aerodrom i Hamburgu te blizina Berlin-Brandenburg (jedan sat). .

Kako navode iz kompanije radnicima je obezbjeđena također i prva putna karta do Njemačke, te doček na aerodromu, telefonska kartica, te kontakt osoba za sva moguća pitanja 24/7.

Ukoliko vas je sve navedeno zaintrigiralo, poslodavac dolazi u Tuzlu! 

Dođite u prostorije konferecione sale hotela “Tuzla” u Tuzli, 10. i 11. marta sa početkom u 10:00 sati, možete doći neobavezno poslušati šta posodavac ima da ponudi, a svi koji budu ispunjavali uslove moći će potpisati ugovor na licu mjesta.

Mole se zainteresovani kandidati da sa sobom ponesu: 

Diplomu o završenoj srednjoj školi,

Certifikat o položenom državnom ispitu (ako posjeduju),

Certifikat o položenom Njemačkom jeziku (ako navedeni posjeduju),

Vozačku dozvolu (ako posjeduju)

Obavezan CV (u CV-u napisati sve lične podatke, kontakt telefon, e-mail, iskustva, kvalifikacije…)

Lijep i srdačan pozdrav želi vam tim “QUIND”

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje