Ponedjeljak, 23. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prvi kupači na Panonskim jezerima

Preuzmite sliku

Posljednje pripreme pred početak nove ljetne sezone na Panonskim jezerima privode se kraju.

Kompleks Panonskih jezera uoči zvaničnog početka sezone odlično je mjesto za odmor, šetnju i relaksaciju. Obzirom na znatno toplije vrijeme već su zabilježeni i prvi kupači.

Sezona u kompleksima Panonskih jezera počinje prvog dana juna, a da će i ove godine biti uspješna govori podatak o više od sedam hiljada prodatih sezonskih ulaznica koje su budući posjetioci mogli kupiti po akcijskim cijenama od januara do sredine marta.

“Ako nas vrijeme posluži, očekujemo oko 380 hiljada posjetilaca” – izjavio jedirektor kompleksa Panonskih jezera Maid Porobić.

Podsjećamo, u subotu, 11. juna na Panonskim jezerima biti će upriličeno svečano otvorenje ljetne sezone, a organizatori su pripremili raznovrstan sadržaj.

Turistička zajednica Grada Tuzla i JP Pannonica d.o.o. Tuzla pozivaju goste i ljubitelje Panonike da svojim učešćem obogate svečani početak Ljetne turističke sezone 2022.

Dana 11.06.2022. godine (subota), sa početkom od 11:00 sati na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli bit će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje. Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekrativnom i muzičkom programu.

Muzički program će započeti dan ranije, u petak, 10. juna od 20 sati koncertom velike pop-rock grupe Crvena jabuka , a nastaviće se sutradan 11. juna (subota) večernjim koncertom mlade hip/hop grupe Helem Nejse i mlade reperke Muha. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje