Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Plava Poliklinika: Niže cijene PCR testiranja i ljekarski pregledi u Vašem domu!

Preuzmite sliku

Popularno

PCR test koji je i dalje zlatni standard za detekciju koronavirusa, od sada se u certificiranoj laboratoriji Plave Poliklinike, može uraditi po sniženim cijenama:

• Rezultati isti dan: 100 KM
• Rezultati sutradan: 90 KM
• Rezultati isti dan – hitno: 160 KM

Testiranje je moguće obaviti na tri lokacije Plave Poliklinike u Tuzli (Simin Han, Slatina i centar grada), u posebno odvojenim prostorijama, uz educirano osoblje i maksimalnu bezbjednost. Nalazi se izdaju sa QR kodom, koji garantuje validnost.

Pored nižih cijena PCR testiranja, Plava Poliklinika je pacijentima omogućila i ljekarske preglede tamo gdje se osjećaju najopuštenije i najbezbjednije – u njihovom domu. Time su usluge patronažne službe Plave Poliklinike dodatno proširene, te će se pored dosadašnjih laboratorijskih pretraga i Covid testiranja, na kućnoj adresi moći obaviti pregledi specijalista iz različitih oblasti, a sve u nastojanju da se pacijentima omogući kvalitetna zdravstvena njega i u vrijeme pandemije.
Dodatna olakšica za procjenu zdravstvenog stanja je i popust do 56% na laboratorijske pakete,koji se do 22.05.2021. mogu obaviti po akcijskim cijenama:

LAB STANDARD: KKS, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, holesterol, trigliceridi – 20KM (umjesto 38KM)

LAB PREMIUM ZA NJU: KKS, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, H-štitne (FT3, FT4, TSH)- 45KM (umjesto 97KM)

LAB PREMIUM ZA NJEGA: KKS, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, PSA, fPSA – 40KM (umjesto 92KM)
COVID LAB: Feritin, CRP, D-dimer, KKS – 40KM (umjesto 70KM)

Ukoliko bilo koji od navedenih paketa želite uraditi u Vašem domu, potrebno je samo da pozovete mobilni tim Plave Poliklinike, koji će ubrzo nakon toga stići na Vašu adresu. Za sve vrste laboratorijskih analiza kao i ljekarske preglede, cijena dolaska patronažnog osoblja je 10KM (na relaciji Irac-Slavinovići u Tuzli.)
Cjenovnik svih laboratorijskih analiza možete pogledati ovdje.

Za dodatna pitanja i zakazivanje termina možete pozvati broj 035 393 111.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje