Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otkazan osmomartovski spektakl Saše Kovačevića u Tuzli

Preuzmite sliku

Sve one koji su priželjkivali da na Dan žena uživaju u muzičko-scenskom spektaklu balkanske pop zvijezde Saše Kovačevića u tuzlanskoj dvorani “Mejdan”, rastužiće vijest koja je i zvanično potvrđena od strane pjevačevog PR tima o tome da se koncert otkazuje.

Nakon što smo objavili da je koncert koji se trebao održati 8. marta u SKPC Mejdan ipak otkazan, Saša Kovačević se oglasio putem svog Instagram profila gdje je pojasnio razloge otkazivanja

Objavu povodom otkazivanja koncerta u Mejdanu prenosimo u cjelosti;

Obavještavamo vas da je koncert Saše Kovačevića, zakazan za 8. mart, nažalost otkazan. Razlog otkazivanja koncerta jesu mjere prevencije koje tim Saše Kovačevića i organizatori, preduzimaju radi moguće sumnje o prisutnosti korona virusa (CoVID-19) u Bosni i Hercegovini.

Ovim putem izvinjavamo se svima koji su ostali uskraćeni za ovaj događaj. O novom terminu koncerta bićete blagovremeno obavješteni.

Vaš novac možete povratiti od utorka, 10.3. 2020. godine na prodajnim mjestima na kojima ste kupili vaše ulaznice, uz priloženu, originalnu, neoštećenu ulaznicu.

Hvala na razumijevanju i nadamo se da se ubrzo družimo u Tuzli,” navodi se u saopštenju tima Saše Kovačevića, SK Media. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje